Ταξιδια

Η Ελλάδα στους top προορισμούς για διακοπές ευεξίας

Ποια θέση καταλαμβάνει παγκοσμίως - Αναλυτικοί πίνακες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στις top χώρες η Ελλάδα για τα κέντρα ευεξίας και spa
© Unsplash/ Jared Rice

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για ταξίδια χαλάρωσης και ευεξίας.

Η Ελλάδα φαίνεται ότι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ταξίδια ευεξίας σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Slingo, ένα διαδικτυακό παιχνίδι.

Η χώρας μας καταλαμβάνει την πέμπτη θέση στη δεκάδα με τους κορυφαίους προορισμούς wellness στον κόσμο, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 7,67 στα 10. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται και η Ινδία.

Σύμφωνα με τη λίστα που συνέταξαν οι ειδικοί του Slingo, χρησιμοποιώντας δεδομένα της TripAdvisor, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ταϊλάνδη με συνολική βαθμολογία 9,5 στα 10. Στην Ταϊλάνδη, γνωστή ως η πρωτεύουσα των σπα της Ασίας, μπορεί κανείς να βρει τα πιο θεραπευτικά και πολυτελή «καταφύγια» ευεξίας στον κόσμο.

Στις top χώρες η Ελλάδα για τα κέντρα ευεξίας και spa (πίνακας)

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ινδονησία με συνολική βαθμολογία 8,5 στα 10. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο για διακοπές του είδους.

Πίνακας - ταξιδιωτικοί προορισμοί
Πίνακας - ταξιδιωτικοί προορισμοί

Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Μαλδίβες με συνολική βαθμολογία 8,5 στα 10. Οι Μαλδίβες, ένας ειδυλλιακός προορισμός, έχουν τη θερμότερη μέση θερμοκρασία από όλες τις χώρες της λίστας, η οποία ανέρχεται στους 27,65 βαθμούς Κελσίου και το μεγαλύτερο ποσοστό εγκαταστάσεων ευεξίας και σπα.

Με πληροφορίες από news.gtp.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ