Ταξιδια

Η Σαντορίνη της Βίβιαν Μπουζάλη

«Αν δεν πιστεύεις στον έρωτα µε την πρώτη µατιά, αν δεν πιστεύεις στο «θα σ’ αγαπώ για πάντα», µην έρθεις στη Σαντορίνη»

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 836
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίβιαν Μπουζάλη

Η γενική διευθύντρια επικοινωνίας και στρατηγικής marketing, Βίβιαν Μπουζάλη, γράφει για τη δική της Σαντορίνη.

Αν δεν πιστεύεις στον έρωτα µε την πρώτη µατιά, αν δεν πιστεύεις στο «θα σ’ αγαπώ για πάντα», µην έρθεις στη Σαντορίνη. Ή µάλλον έλα για να ανοίξει η καρδιά σου. Στο πρώτο µας καλοκαίρι µε τον Δηµήτρη, το 1998, µε έφερε στη Σαντορίνη για να µου δείξει µία άλλη της πλευρά. Όχι µόνο την Οία ή το Ηµεροβίγλι, αλλά ένα άλλο ηλιοβασίλεµα, από το κέντρο του νησιού. Την απλότητα των Κυκλάδων που µεταµορφώνεται σε µία εκλεπτυσµένη πολυτέλεια, µακριά από τους τουρίστες της µιας µέρας.

Και το νησί το αγάπησα και εγώ όπως εκείνος. Και όταν αποφασίσαµε να παντρευτούµε, φτιάξαµε στη Σαντορίνη τη δική µας γη της επαγγελίας: το Desiterra. Όχι απλά ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, αλλά µία αυθεντική εµπειρία Σαντορίνης. Γιατί οι Κυκλάδες δεν είναι «δήθεν». Μπαίνουν στην ψυχή σου και µένουν εκεί για πάντα. Το Desiterra βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, µακριά από τον θόρυβο, αλλά τόσο κοντά, αν επιλέξει κάποιος να το ζήσει και αυτό.

Έλα από το πρωί για να θαυµάσεις τη γαλήνη του Αιγαίου σαν να είσαι στον ιδιωτικό σου χώρο, στο δικό σου εξοχικό. Δοκίµασε µοναδικά σαντορινιά κρασιά και µοναδικές ντόπιες γεύσεις. Διάλεξε δραστηριότητες κι εµπειρίες, µε περιπέτεια ή ηρεµία, ανάλογα µε τη διάθεση και τον χαρακτήρα σου. Γίνε ένα µε τη φύση, απόλαυσε την εσωτερική σου γαλήνη και ζήσε το Αιγαίο στην απόλυτη οµορφιά του.

Έλα στη Σαντορίνη, ζήσε αυτά που έχεις ακούσει ή διαβάσει και γνώρισε αυτά για τα οποία δεν σου έχει πει ποτέ κανείς.

Εµπειρίες ζωής σε περιµένουν.

* Η Βίβιαν Μπουζάλη είναι γενική διευθύντρια επικοινωνίας και στρατηγικής marketing.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ