Ταξιδια

«Ταξίδι στα Χριστούγεννα του κόσμου» και τα Τρίκαλα

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα περιμένει μικρούς και μεγάλους

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
to-hi8ea.jpeg

Ο Μύλος Ματσόπουλου μεταμορφώνεται και ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες που προγραμματίζουν να επισκεφθούν την πόλη των Τρικάλων. Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.

Ο Μύλος των Ξωτικών, αυτά τα 7 χρόνια λειτουργίας του, με σταθερή φιλοσοφία για δωρεάν είσοδο και δράσεις στο πάρκο, δίνει τη δυνατότητα για λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς την περίοδο των γιορτών.

_mkjyezq.jpeg

Η 8η διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει και προετοιμάζει ένα ακόμη εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η ανανεωμένη θεματολογία, η αναδιαμόρφωση του πάρκου και η λειτουργία του Μύλου θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.  

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών. Ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο θα μαγέψει και θα διασκεδάσει τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους. Περιπλανηθείτε και ανακαλύψτε χώρες του κόσμου που επισκέφθηκε ο αγαπημένος μας Άι-Βασίλης, από την Ασία μέχρι την Αμερική, από την Ευρώπη ως την Ανταρκτική και από την Ωκεανία στην Αφρική.

nborggia.jpeg

Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών ανοίγει τις πύλες του στις 30 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Ο Μύλος των Ξωτικών αλλά και ολόκληρη η πόλη των Τρικάλων είναι έτοιμοι να υποδεχτούν αλλά και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες τους. Περισσότερες πληροφορίες στο www.milosxotikon.gr ή στο τηλ. 24310 38890.

Χριστούγεννα στα Τρίκαλα, για να σας μείνουν αξέχαστα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ