Ταξιδια

Η Μύκονος έχει τη μεγαλύτερη πισίνα με θαλασσινό νερό σε όλη τη Μεσόγειο (video)

Το ολοκαίνουργιο beach bar SantAnna είναι ένας μικρός παράδεισος

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
SantAnna Mykonos

Το SantAnna άνοιξε στη Μύκονο στις 5 Ιουλίου και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Δεν είναι ακριβώς beach bar, δεν έχει μόνο εστιατόρια, ούτε μόνο live stages που μπιτάρουν αδιάκοπα στο ρυθμό του καλοκαιριού. Φαντάσου το κάτι σαν νησί πάνω στο νησί. Οι φαντασμαγορικές εγκαταστάσεις του ξεδιπλώνονται γύρω από μία εντυπωσιακά τιρκουάζ πισίνα, τη μεγαλύτερη με θαλασσινό νερό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη τη Μεσόγειο!

Όλο το συγκρότημα καταλαμβάνει 10.000 τ.μ. (!) στην παραλία της Παράγκας και περιλαμβάνει από bars και εστιατόρια μέχρι VIP νησιά, exclusive boutiques, σπα, γυμναστήριο και ειδικά διαμορφωμένα stages που πρόκειται να φιλοξενήσουν μερικούς από τους πιο γνωστούς dj’s του κόσμου και τα πιο ξέφρενα καλοκαιρινά parties.

Μιας που το όλο εγχείρημα έρχεται από τους ιδιοκτήτες του Nice n’ Easy, η φιλοσοφία των τριών εστιατορίων υπό την επίβλεψη του executive chef, Χρήστου Αθανασιάδη, υπαγορεύει μόνο αγνές πρώτες ύλες, πιάτα με υψηλή θρεπτική αξία και πολλές vegetarian και vegan επιλογές. Μπορείς να έρθεις για πλούσια πρωινά, ελαφριά μεσημεριανά γεύματα ή ρομαντικά δείπνα, ανάλογα με τις διαθέσεις σου. Για πιο κοσμοπολίτικες στιγμές υπάρχει ακόμα και sushi bar.

Αν λοιπόν φέτος βρεθείς στη Μύκονο ή αν είσαι ήδη στο νησί των ανέμων, σίγουρα αξίζει να πιεις ένα δροσιστικό cocktail σε αυτή την παραδεισένια πισίνα που μοιάζει με όνειρο. Ο θεός των Κυκλάδων βρίσκεται σίγουρα εκεί.

Παράγκα, Μύκονος, 22890 25803-6, www.santannamykonos.com, Fb: SantAnna Mykonos

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ