- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Eagles Villas: Ξέρω τι θα κάνεις το επόμενο καλοκαίρι
Γνωρίστε πρώτοι το υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής
Κάτι όμορφο και συναρπαστικό συμβαίνει στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής. Έχει πολυτέλεια που δεν φαντάζεσαι και αρχιτεκτονική που δεν έχεις συνηθίσει. To αυτόνομο συγκρότημα Eagles Villas, ξεκινά τη λειτουργία του το Μάιο του 2017 και θα συμβάλλει σημαντικά στην τουριστική προβολή της Χαλκιδικής. Η 100% ελληνική επένδυση της οικογένειας Τορνιβούκα, ανέρχεται στα 11 εκατομμύρια ευρώ και θα προσφέρει 70 θέσεις εργασίας.

«Στόχος μας είναι μόνο η ποιότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι το Eagles Palace και oι Eagles Villas να καθιερωθούν ως καθ’ αυτοί προορισμοί για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν», υπογραμμίζει ο CEO του Tor Hotel Group, Κωνσταντίνος Τορνιβούκας.

Το τέταρτο κατά σειρά ξενοδοχείο του ομίλου Tor Hotel Group (Eagles Palace, The Excelsior & City Hotel) θα αποτελείται από 40 βίλες, εφτά διαφορετικών τύπων από 65 έως 140 τμ, κάποιες με ιδιωτικό κήπο και με μαγευτική θέα τον κόλπο του Αγίου Όρους.

Οι υπερσύγχρονες βίλες αποτελούν την ιδανική επιλογή για ζευγάρια ή οικογένειες και είναι εξοπλισμένες με θερμαινόμενες πισίνες, kitchenettes, wifi, satellite tv, radio, mini bar και είναι διακοσμημένες σε απαλά χρώματα.

Οι Eagles Villas προσφέρουν επίσης butler service, ολοήμερο room service, laundry service καθώς και 24ωρο club car service. Επιπλέον, το resort παρέχει στους επισκέπτες του εσωτερική και εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, πισίνα ειδικά διαμορφωμένη για τους μικρούς του φίλους, θέατρο, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, δύο γήπεδα τένις καθώς και μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για κάθε γούστο.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στα δύο εστιατόρια του Eagles Villas, να απολαύσουν signature cocktails στα δύο μοντέρνα μπαρ καθώς και να χρησιμοποιήσουν όλες τις εγκαταστάσεις του Eagles Palace, όπως το πολυβραβευμένο Elemis Spa, τα 4 εστιατόρια και μπαρ, το πιστοποιημένο από την Padi καταδυτικό κέντρο, το κέντρο θαλάσσιων σπορ καθώς και την ιδιωτική παραλία με τα καταγάλανα νερά και τη γαλάζια σημαία.

Toν αρχιτεκτονικό σχεδιασμό έκανε το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο 3SK Stylianidis και το interior design η γνωστή Γαλλίδα διακοσμήτρια Fabienne Spahn. Ραντεβού εκεί, το επόμενο καλοκαίρι.












ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα ταξίδι στην εποχή των Λόρδων, ανάμεσα σε κήπους, λίμνες και αμέτρητα στρέμματα πρασίνου
Στο επίκεντρο της τάσης βρίσκεται η Λα Γκραντ Επισερί ντε Παρί
Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας, Πολυτίμη Φαρμάκη, μιλά για τη δράση στη στάση μετρό Σύνταγμα
Από το Κάστρο και την Old Town μέχρι το Arthur’s Seat, τα μουσεία και τις παμπ
Από το Δεσποτικό και το Σπήλαιο μέχρι τα παλιά μεταλλεία, τις βίλες του OMA και τα ίχνη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, μια διαφορετική διαδρομή στην Αντίπαρο
Μια απλή αλλά ιδιαίτερα χρήσιμη συνήθεια - H διαδικασία σε 6 βήματα
Ανάμεσα σε γκρίζλι, βίσονες, παγωμένες λίμνες και τοπία που δύσκολα πιστεύεις ότι υπάρχουν
Τι συνιστούν γιατρός και αεροσυνοδοί
Σε αυτό θα είναι αφιερωμένες όλες ανεξαιρέτως οι ημέρες στο νησί
Η φύση, το πράσινο, τα επιβλητικά βουνά και οι αχανείς λίμνες προσφέρουν μια εσωτερική γαλήνη και μια απαράμιλλη ευφορία
Η γαστρονομική της παράδοση διαφέρει σημαντικά από περιοχή σε περιοχή
Συστήνει το νησί στους Βρετανούς μια διαφορετική εμπειρία ελληνικών διακοπών
Το λάθος του «μία αναζήτηση και τέλος»
Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις στο ορεινό χωριό-στολίδι του κυκλαδίτικου νησιού
Η Claire και ο Χρήστος έχουν δημιουργήσει έναν χώρο που συνδυάζει την ιστορία του Πηλίου με την προσωπική τους αισθητική, τη μουσική, τα βιβλία, την τέχνη και τη φιλοξενία
Τι να πεις αν τα ακουστικά δεν αρκούν
«Το Ελαφονήσι δεν έχει απεριόριστες αντοχές» - Ζητούν πολιτικές προστασίας
Η Εύβοια για τις καλοκαιρινές μας διακοπές; Να μια ωραία ιδέα.
Χαλάρωση στο Shizen, The Hotel of Wellness και εξερεύνηση σε παραμυθένια δάση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.