- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Tweak the Beef enjoi skateboards
Πριν λίγες μέρες έκανε την εμφάνιση του ένα ολόφρεσκο βίντεο από μια αγαπημένη skate εταιρεία, την enjoi skateboards. Κρατώντας ακόμα ζωντανό τον πραγματικό νόημα τι σημαίνει να είσαι skater, η συγκεκριμένη παρέα σερβίρει ένα πανέμορφο project που σου φτιάχνει την διάθεση. Caswell Berry, Cairo Foster, Zack Wallin, Ryan Lay, Clark Hassler, Nestor Judkins, Jose Rojo, Wieger Van Wageningen, Louie Barletta και Jerry Hsu είναι τα ονόματα που θα παρακολουθήσετε. Γνήσιο skateboarding style don’t miss that!
No Complies & Wallrides +Shuvits
Ακόμα ένα βίντεο από τον μοναδικό Pontus Alv κάνει την εμφάνιση του, παρουσιάζοντας την νέα ομάδα της εταιρείας σανιδιών του Polar Skateboards. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο Pontus εκτός από το ταλέντο του εδώ και χρόνια πάνω στην σανίδα, αναγνωρισμένος σε Παγκόσμιο επίπεδο, είναι και ο filmer για τις ταινίες που φτιάχνει, κάνει το Montaz, ιδιοκτήτης της Polar, skater, και δημιουργός street skate parks σε αρκετές χώρες του κόσμου! Καθαρό street skateboarding σε άγνωστα μέρη που απλά είναι απλησίαστα. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2011 ο συγκεκριμένος πήρε βραβείο καλύτερου σεναρίου, και μουσικής στα Transworld Skateboarding Awards!
Give some pain
Ακόμα μια ανεξάρτητη ελληνική βίντεο παραγωγή από skaters έρχεται σύντομα στης οθόνες σας. Το Give Some Pain εδώ και αρκετούς μήνες οργώνει τους δρόμους της Αθήνας και της Βόρειας Ελλάδας. Το ερέθισμα προήλθε από τον Giorgio Armani Ζάβο και Γιώργο Παππαδημητρίου. Σε αυτό το βίντεο θα παρακολουθήσετε τους εξής: Giorgio Armani Ζάβο, Γιώργο Παππαδημιτρίου, Θοδωρή Μαχαίρα, Nestor Suki, Edrid Duro, Koger Sarbast, Hatters, Κώστα Τριμπόνια, Νότη Αγγελή, Θωμάς Ρόδιος,John Σκοτίδα, Steve Kekis και πάρα πολλούς ακόμα skateboarders της χώρας. Τα big heads μας ενημέρωσαν ότι το συγκεκριμένο project θα είναι έτοιμο στο τέλος του Φεβρουαρίου. Αναμένουμε!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς είναι να μεγαλώνεις και να ζεις στην Ελλάδα και πώς νιώθει μια Ιρανή για τις δραματικές εξελίξεις στο Ιράν
Ποιος είναι ο στόχος της πρωτοβουλίας της παράταξης Μπακογιάννη
Φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ανοιχτό, προσβάσιμο και φιλόξενο χώρο για το κοινό της Αθήνας όλες τις εποχές του χρόνου
Με ποικιλίες κρασιών από όλο τον κόσμο και φαγητό που θες να ξαναπαραγγείλεις
Τι συμβαίνει και τι πρέπει να αλλάξει - Το παράδειγμα της οδού Πανεπιστημίου
Ιστορίες της αθηναϊκής ζωής ανθρώπων που κατέληξαν να αποκαλούν την πρωτεύουσα σπίτι τους
Ένας όμιλος που μεγάλωσε μαζί με την Αθήνα
Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι
O Δήμαρχος Αθηναίων μιλά στην Athens Voice για το πώς η πόλη μεταμορφώνεται σε ένα «κέντημα γιορτής» τα φετινά Χριστούγεννα
Αθόρυβα πυροτεχνήματα και το μεγαλύτερο drone show της πόλης.
Εκατοντάδες φαναράκια από μικρούς και μεγάλους έδωσαν χρώμα τον ουρανό
Μουσική και Χριστούγεννα στην καρδιά της Αθήνας
Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων
To glo έκανε το κέντρο της πόλης να «ανθίσει»
Η αθηναϊκή φιλοξενία όπως πρέπει να είναι
Τι ώρα θα πραγματοποιηθεί η δράση
500 θέσεις στο κέντρο και δύο ώρες δωρεάν μέχρι το τέλος του χρόνου
Standup, έντεχνα, pop και μουσικοθεατρικές παραστάσεις συνθέτουν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που διαμορφώνει τον ρυθμό του χώρου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.