Κατοικιδια

To πιο αξιαγάπητο σκυλάκι Δαλματίας με μύτη σε σχήμα καρδιάς

Γνωρίστε τον Wiley που έχει γίνει viral

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Wiley, το πιο αξιαγάπητο σκυλί Δαλματίας
© Instagram/hi.wiley

Ένα σκυλί Δαλματίας με μύτη σε σχήμα καρδιάς έχει εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram

Τα «101 σκυλιά της Δαλματίας» τα ξέρουν όλοι, γνωρίζετε όμως τον Wiley το σκυλί με τη μύτη σε σχήμα καρδιάς με τους 241 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram;

Το αξιαγάπητο σκυλάκι ζει στο Κολοράντο των ΗΠΑ και από όταν ήταν κουτάβι, η βούλα στη μύτη του σχημάτιζε μια καρδιά.

Η οικογένειά του τον πήρε όταν ήταν ακόμα πολύ μικρός και δεν ήταν σίγουρη αν αυτό θα άλλαζε, αλλά καθώς μεγαλώνει, η καρδιά παραμένει.

«Δεν ήμουν σίγουρη αν θα έμενε έτσι», δήλωσε στο The Dodo η Λέξι Σμιθ, η ιδιοκτήτριά του.

Tον «πολιορκούν» οι θαυμαστές του

Ο Wiley έχει απίστευτη ενέργεια, του αρέσει να τρέχει και να παίζει και λατρεύει να γνωρίζει καινούργιο κόσμο.

«Όλοι κατευθείαν παρατηρούν την καρδιά. Δεν μπορούμε να τον πάμε πουθενά χωρίς να μας πολιορκούν, αλλά του αρέσει όλη η προσοχή. Είναι χαριτωμένος και το ξέρει. Eίναι πεισματάρης, αλλά και γλυκός. Είναι ένας μικρός "αγκαλίτσας" όταν το θέλει, αλλά όταν είναι έτοιμος να παίξει, καλύτερα να είσαι κι εσύ έτοιμος», περιγράφει η Smith.

Εκτός από το να επιδεικνύεται στους θαυμαστές του, λατρεύει να παίζει με άλλους σκύλους, να πηγαίνει πεζοπορία, να ενοχλεί τo άλλο σκυλάκι που επίσης υπάρχει στο σπίτι, και να βλέπει την αγαπημένη του ταινία, που είναι φυσικά «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας».

«Είναι απίστευτα κακομαθημένο σκυλάκι και συνήθως γίνεται το δικό του, επειδή είναι απλά τόσο χαριτωμένος και είναι πολύ δύσκολο να του πεις όχι», παραδέχεται η μαμά του.

Και συμπληρώνει: «Του έμαθα το “κάτσε” πολύ νωρίς, οπότε τώρα όποτε θέλει κάτι, απλά κάθεται και περιμένει να ανταμειφθεί με αυτό. Όταν του λες όχι, γρυλίζει αλλά δεν το κάνει συχνά, αφού είναι τόσο χαριτωμένος και συνήθως γίνεται το δικό του».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.