Κατοικιδια

The Pet Refuge: Τα πάντα για τροφές, συμπληρώματα, αξεσουάρ και υπηρεσίες καλλωπισμού

Ένα μαγαζί συνυφασμένο με την εμπιστοσύνη και την ποιότητα

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 843
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Pet Refuge

Στο The Pet Refuge θα βρεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι για το κατοικίδιό σου.

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει τη The Pet Refuge από τα υπόλοιπα καταστήματα κατοικίδιων; Ότι δεν θα αγοράσεις βάση απλά του τι θες αλλά του τι πραγματικά χρειάζεσαι. Όταν αναφερόμαστε στα αξεσουάρ, αν το σκυλί σου είναι τύπου κόλλεϋ και εσύ έχεις διαλέξει ένα υπέροχο πανάκριβο μπουφανάκι με γουνίτσα μην παραξενευτείς αν στο πάρουν από τα χέρια και το αντικαταστήσουν με ένα πιο απλό αδιάβροχο. Αν έχεις διαλέξει ένα κάρο λιχουδιές για το μόλις 2 μηνών κουταβάκι σου, μην απορήσεις αν φεύγοντας από το μαγαζί έχεις μόνο ένα κέρατο ελαφιού.

The Pet Refuge

Μέσα σε ένα τέτοιο πνεύμα θα σου εξηγήσουν γιατί μία τροφή φθηνή δεν πάει να πει ότι είναι και οικονομική και ότι μία καλής ποιότητας τροφή δεν πάει να πει ότι θα «κάτσει» και καλά στο ζωάκι σας.

Και βέβαια όσο αφορά της υπηρεσίες του κομμωτηρίου να επισημάνουμε ότι είναι από τα λίγα καταστήματα που αναλαμβάνουν τον καλλωπισμό γατιών χωρίς τη χρήση αναισθητικού.

The Pet Refuge

Σημειώστε ακόμη ότι το The Pet Refuge, κάνοντας πράξη την προσπάθεια να μη μείνει κανένα ζώο δίχως σπίτι, βοηθάει στο να γίνονται υιοθεσίες, καθώς έρχεται σε συνεννόηση με φιλοζωικές οργανώσεις και φιλοξενεί στον χώρο του, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, γάτες που αναζητούν αγάπη και το δικό τους σπίτι.

Οπότε για τροφές, συμπληρώματα, αξεσουάρ και υπηρεσίες καλλωπισμού το όνομα The Pet Refuge είναι συνυφασμένο με την εμπιστοσύνη και την ποιότητα.

The Pet Refuge

Κηφισίας 184, Νέο Ψυχικό, 2130308757, www.thepetrefuge.gr Faecbook The Pet Refuge

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ