Health & Fitness

Τι είναι το Scalp Cosmedic Tattoo;

Ο Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, Χριστόφορος Λοϊζίδης, μας εξηγεί ποια είναι η μη χειρουργική μέθοδος που αντιμετωπίζει τα προβλήματα αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 630
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376281-776829.jpg

Ο μικροχρωματισμός του τριχωτού ή Scalp Cosmedic Tattoo όπως μπορούμε να το πούμε είναι ο απόλυτος μη χειρουργικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε προβλήματα αραίωσης. Ειδικές χρωστικές ουσίες εφαρμόζονται με την τεχνική του μικροχρωματισμού με σκοπό να μιμηθούν την εικόνα του τριχοθυλάκου, ανάλογα με την έκταση της αραίωσης και το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε.

Σκοπός της εφαρμογής είναι να δώσουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα, για αυτό αναγνωρίζουμε πως οι τριχοθύλακες δεν μεγαλώνουν όλοι προς την ίδια κατεύθυνση και αυτό είναι που προσπαθούμε να αναπαράξουμε με την δική μας τεχνική. Επίσης, χρησιμοποιούνται 3-4 διαφορετικοί χρωματικοί τόνοι ώστε να δώσουν έναν επιπλέον ρεαλισμό στο αποτέλεσμα και σε σας ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση.

Ο Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, Χριστόφορος Λοϊζίδης

Ο Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, Χριστόφορος Λοϊζίδης

Το Scalp Cosmedic Tattoo είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους και τα στάδια της απώλειας μαλλιών, όλες τις ηλικίες, τα χρώματα μαλλιών και τους τύπους δέρματος.

To ανθρώπινο κεφάλι έχει κατά μέσο όρο 300 τρίχες ανά τετραγωνικό εκατοστό. Όταν υπάρχει αραίωση κάποιου τύπου συνήθως προκαλείται αίσθημα θλίψης και ανησυχίας, άγχος για την ηλικία ανεξάρτητα από το αν κάποιος είναι άντρας ή γυναίκα, ενώ επηρεάζει σημαντικά τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Με το Scalp Cosmedic Tattoo μπορούμε να κάνουμε ακόμα και κάποιον που δεν έχει καθόλου μαλλιά να μοιάζει σαν να έχει πολύ κοντοκουρεμένα μαλλιά σε όλο του το κεφάλι.

Συνήθως για την ολοκλήρωση του αποτελέσματος θα χρειαστούν δύο με τρείς συνεδρίες διάρκειας τριών περίπου ωρών η κάθε μία, με τουλάχιστον 2 εβδομάδες απόσταση μεταξύ τους. Ο χρόνος αυτός επιτρέπει την επούλωση αλλά προσφέρει και μια σταδιακή και ομαλή αισθητική μετάβαση ώστε η διαφορά να μη γίνεται έντονα αντιληπτή από τους γύρω.

Κατά τη θεραπεία γίνεται έγχυση των ειδικών χρωστικών στο σωστό βάθος με τη χρήση βελόνας μιας χρήσης, αφού έχουμε εφαρμόσει αναισθητική κρέμα προηγουμένως στην περιοχή, ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την πιθανή ενόχληση που μπορεί να νιώσει κάποιος κατά τη διαδικασία.

Είναι κατάλληλο για μένα;

Ο μικροχρωματισμός του τριχωτού μπορεί:      

  • Να δώσει ένα look ενός κοντοκουρεμένου, σχεδόν ξυρισμένου μαλλιού 
  • Να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πύκνωσης των αραιών μαλλιών τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες
  • Να προσφέρει καμουφλάζ των ουλών που προκύπτουν μετά από χειρουργικές επεμβάσεις εμφύτευσης
  • Να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη άλλων ουλών, εγκαυμάτων ή σημαδιών εκ γενετής
  • Να ενισχύσει τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών
  • Να αποτελέσει λύση σε άτομα με γυροειδή αλωπεκία

Scalp Cosmedic Tattoo

Το Scalp Cosmedic Tattoo έχει αναπτυχθεί για να είναι κατάλληλο για όποιον θέλει να βελτιώσει την εικόνα του τριχωτού του, ανεξάρτητα από ηλικία ή φύλο. Ο χρόνος και τα χρήματα που θα διαθέσετε θα σας φανούν πολύ λίγα σε σχέση με ένα αποτέλεσμα που θα βλέπετε καθημερινά και για πολύ καιρό στον καθρέφτη και θα σας θυμίζει πως πήρατε τη σωστή απόφαση.

Χριστόφορος Λοϊζίδης, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, επιστημονικός συνεργάτης Cosmedic Tattoo, Αργολίδος 2, Αθήνα, 2106929991, www.cosmedic.gr, Fb: cosmedicgr, email: hello@cosmedic.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ