Κοσμος

Απειλούν να βιάσουν μοντέλο που εμφανίσθηκε με αξύριστα πόδια σε διαφήμιση (εικόνες)

Η Σουηδή Arvida Byström εκθέτει τις τρίχες του σώματός της αμφισβητώντας τα πρότυπα ομορφιάς  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375496-775142.jpg

Η Σουηδή Arvida Byström, μοντέλο και φωτογράφος, δέχεται δεκάδες απειλές για βιασμό μετά την εμφάνισή της σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών με αξύριστα πόδια.

Σε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, η ίδια εξηγεί πως ορισμένοι απείλησαν να τη βιάσουν. Όπως αναφέρει η 26χρονη δέχτηκε πολλά άσχημα σχόλια για τη διαφήμιση.

Η εταιρεία ανέφερε πως «αμφισβητεί τη θηλυκότητα και τα πρότυπα φύλου χρησιμοποιώντας τη λεγόμενη "κοριτσίστικη" αισθητική».

Πάντως το μοντέλο, που έγινε 26 ετών την περασμένη Πέμπτη, δέχτηκε και μηνύματα στήριξης από διαδικτυακούς της φίλους. «Ως άνθρωπος -είμαι άντρας σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε – δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με τα τριχωτά πόδια. Υπάρχουν για κάποιο λόγο», έγραψε ένας.

«Πρέπει να αποφασίζει μόνος αν θα ξυρίζεσαι ή όχι. Και οτιδήποτε άλλο αφορά το σώμα σου», σημείωσε ένας άλλος χρήστης του διαδικτύου.

«Δεν καταλαβαίνω τα αξύριστα πόδια αλλά αν αισθάνεσαι χαρούμενη και καλά με αυτό, τότε υπέροχα. Κάνε ό,τι θέλεις», έγραψε μια γυναίκα.

Η Arvida Byström εκθέτει από άποψη τις τρίχες του σώματός της αμφισβητώντας τα πρότυπα ομορφιάς.

Μαζί με την καλλιτέχνιδα Molly Soda η Σουηδή Arvida έχει εκδώσει ένα βιβλίο με τον τίτλο «Pics Or It Didn't Happen», στο οποίο  παρουσιάζονται οι φωτογραφίες 270 γυναικείων σωμάτων που «κόπηκαν» από το Instagram επειδή παραβίαζαν τους κανόνες της εν λόγω διαδικτυακής κοινότητας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ