- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κυριακάτικο πάρτι γενεθλίων στο By the Glass
Το αγαπημένο wine bistro κλείνει τα 11 χρόνια του
Το wine bistro By the Glass, στο Σύνταγμα κλείνει τα 11 χρόνια λειτουργίας του και το γιορτάζει
To 2012 στη Στοά Ράλλη, στην καρδιά του Συντάγματος, ανοίγει ένα wine bar. Για την ακρίβεια, το By the Glass είναι ένα από τα πρώτα wine bars που ανοίγουν στην πόλη. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την wine expert ιδιοκτήτριά του, την αεικίνητη Φωτεινή Παντζιά και την …λιμπιστική και άκρως ενημερωμένη κάβα του, μετατρέπουν γρήγορα το By the Glass σε ένα από τα αγαπημένα στέκια της πόλης.
Και σήμερα, το By the Glass με τις εκατοντάδες ετικέτες του (μιλάμε για περισσότερες από 500 ετικέτες κρασιού, τις περισσότερες από τις οποίες μπορείς να τις απολαύσεις και σε ποτήρι) εξακολουθεί να είναι ένας ζεστός, ατμοσφαιρικός χώρος που αγαπάει και δοξάζει το κρασί. Αυτός ο σταθερός και τόσο αγαπημένος προορισμός για όλους τους οινόφιλους αθηναίους φέτος συμπληρώνει τα 11 χρόνια λειτουργίας του και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι.
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου από τις 15.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 18.00 το απόγευμα το By the Glass μας περιμένει με live μουσική, μενού, πολλές εκπλήξεις, τούρτα (μία φορά γίνεται κανείς 11!), και φυσικά με την εντυπωσιακή wine list του σε όλη της την αίγλη. Η γιορτή θα στηθεί στη Στοά Ράλλη, ήδη στολισμένη και λαμπερή, πανέτοιμη για τα Χριστούγεννα. Εδώ θα τσουγκρίσουμε όλοι μαζί με κάποιο από τα φημισμένα κρασιά του By the Glass, χορεύοντας στους ρυθμούς του εξαμελούς συγκροτήματος Walkman the Band.
Μια ωραία αφορμή για να βρεθούμε στην καρδιά της Αθήνας, και να περάσουμε ένα ωραίο κυριακάτικο μεσημέρι με υπέροχα κρασιά, ζεστούς ανθρώπους, και ωραία μουσική.
Υ.Γ. Επειδή το By the Glass είναι ιδιαίτερα αγαπητό, οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.
Γ. Σουρή 3 και Φιλελλήνων, Σύνταγμα, 2103232560
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.