Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Μπίρας στο Σύνταγμα. Γίνεται να λείπεις;
Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου τα ξωτικά του Barley Cargo σε περιμένουν για σκανταλιές
Αν αγαπάς την μπίρα, τότε θα ξέρεις ότι το Barley Cargo, μία από τις καλύτερες μπιραρίες της πόλης, σκαρφίζεται κάθε τόσο μια αφορμή για να σου γνωρίζει καινούργιες μπίρες. Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με το Beer Catalog διοργανώνει ένα ολόκληρο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Μπίρας με τις καλύτερες εποχιακές και πιο σπάνιες μπίρες του κόσμου!
Περισσότερες από 70 εποχιακές μπίρες σε περιμένουν στο στέκι της Κολοκοτρώνη, νέες ετικέτες σε φιάλη και βαρέλι, αλλά και οι πιο πλούσιες χριστουγεννιάτικες και χειμωνιάτικες μπίρες του κόσμου. Κι ακόμα ακυκλοφόρητες ελληνικές μπίρες με μαχλέπι, κάρδαμο, τζίντζερ, κάστανο και άγριο λυκίσκο, που θα φέρουν όλα τα χριστουγεννιάτικα αρώματα στο ποτήρι σου. Θες κάτι ακόμα πιο σπέσιαλ; Δοκίμασε τις extreme μπίρες ανάμειξης και ωρίμανσης σε βαρέλια από ουίσκι, κονιάκ, ρούμι και sherry. Για να συνοδέψεις όλα αυτά τα αριστουργήματα, θα υπάρχει ένα ειδικό χριστουγεννιάτικο μενού με δυνατές και παραδοσιακές γεύσεις για όλους, μικρούς και μεγάλους, χορτοφάγους και μη, ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργεί και το κλασικό (και νόστιμο) μενού του Barley Cargo.
Οπότε τι κάνεις; 1. Δοκιμάζεις την μπίρα που θα σου γυαλίσει περισσότερο. 2. Τρως και πίνεις νερό για να καθαρίσεις τη γευστική σου παλέτα.3. Πας στην επόμενη μπίρα. 4. Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία από την αρχή. Είδες τι ωραία που θα περάσουν αυτές οι γιορτές;
Κολοκοτρώνη 6, Σύνταγμα, 210 3230 445, Fb: @BARLEYCARGO
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.