Τυφλή δοκιμή whisky; Πότε και πού;
Οι The Tasters Club διοργανώνουν μία από τις ελάχιστες blind tasting δοκιμές whisky στην Ελλάδα
Νομίζεις ότι ξέρεις αρκετά για το whisky; Αν παρακολουθείς τη δουλειά των The Tasters Club πιθανότατα ξέρεις. Μπαίνοντας στον 4ο χρόνο της, η ομάδα που άρχισε να μαθαίνει τους Αθηναίους τα μυστικά του πιο πολύπλοκου αποστάγματος στον κόσμο μέσα από εκπληκτικές γευσιγνωσίες, ανεβάζει το level και σε προκαλεί.
Στις 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 1η τυφλή γευσιγνωσία του The Tasters Club. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όσοι βρεθούν στο μυσταγωγικό τραπέζι που θα στηθεί στο Impact Hub θα δοκιμάσουν whiskies χωρίς ταυτότητα, προσπαθώντας να μαντέψουν σωστά την ετικέτα τους. Έτσι, απαλλαγμένος από προκαταλήψεις, συμπάθειες ή την απλή επιρροή της ετικέτας, ίσως καταφέρεις να βρεις και το αγαπημένο σου whisky.
Οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν 8 single malt whiskies, που κυκλοφορούν και στην ελληνική αγορά, με στόχο να ανακαλύψουν το αποστακτήριο της κάθε εμφιάλωσης. Αυτός με τις περισσότερες σωστές απαντήσεις θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη. Τη γευσιγνωσία θα συντονίζει όπως πάντα ο εξαιρετικός whisky expert Πέτρος Χαριζόπουλος, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι στα €25. Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ, αλλά να έχετε υπόψη ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Impact Hub: Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, ww.thetastersclub.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.