- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Deros The Shop, αρώματα Chardonnay σε ποτήρια Baccarat
To 1764 ο οίκος Baccarat ιδρύεται στη Λωρραίνη της Γαλλίας, εκεί υπάρχει μάλιστα μέχρι και σήμερα το ομώνυμο χωριό που όλοι του οι κάτοικοι ασχολούνται στο εργοστάσιο. Κατασκευάζει κρυστάλλινα αντικείμενα, δουλεμένα με τόση χάρη και κομψότητα, που το όνομά του δεν αργεί να ταυτιστεί με την τέχνη του κρυστάλλου και του γαλλικού art de vivre. Στο πέρασμα των αιώνων, τα κρύσταλλα της Baccarat μπαινοβγαίνουν σε παλάτια, πολυτελή ξενοδοχεία, θαλαμηγούς, επαύλεις, εστιατόρια και bars, δίνουν στιλ στα πιο κομψά σπίτια. Σήμερα σε περιμένουν στην οδό Κανάρη, στο κέντρο του Κολωνακίου, όχι μόνο για να τα θαυμάσεις, αλλά και για να τα αγγίξεις, να τα φέρεις ως τα χείλη σου και να γευτείς το πολύτιμο εσωτερικό τους…
Για όλο τον Οκτώβριο, το κατάστημα Deros The Shop, εισαγωγέας του οίκου Baccarat, συνεργάζεται με το Κτήμα Κυρ-Γιάννη. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στην καταπληκτική συλλογή Chateau Baccarat, που αποτελείται από ποτήρια και καράφες, που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για την απόλαυση premium κρασιών, φιλοξενείται το εκλεκτό κρασί Πάλπο, ποικιλίας Chardonnay, ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα κρασιά που παράγονται στην Ελλάδα, και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις.
Μέχρι το τέλος του μήνα λοιπόν, η υπέροχη βιτρίνα με τα κρύσταλλα Baccarat και τις φιάλες που ίπτανται κάνει τους περαστικούς να σταματούν, να θαυμάζουν και τέλος εκτός από τα λεπτοδουλεμένα κρύσταλλα, να ανακαλύπτουν και τα σύνθετα αρώματα εσπεριδοειδών και λευκών λουλουδιών του εντυπωσιακού αυτού κρασιού.
Σέκερη 8& Κανάρη, Κολωνάκι, 210 3643547
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.