Τα παιδιά στη Γαλλία τρέφονται με μπριζόλα, μπρι και καρότα. Στη Φινλανδία τα σχολεία σερβίρουν παντζαροσαλάτα και σούπα μπιζελιών. Ψάρι, μακαρόνια και δύο ειδών σαλάτες για τα παιδιά στην Ιταλία και μπρόκολο, πιπεριές, τηγανητό ρύζι και τόφου για τα παιδιά στη Νότια Κορέα.
Και ενώ όλες οι χώρες παγκοσμίως προσφέρουν στα παιδιά μια ποικιλία εξωτικών φαγητών για μεσημεριανό, τα Αμερικανικά σχολεία περιλαμβάνουν φαγητό όπως κοτομπουκιές κοτόπουλου, κονσέρβα φασολιών και μπισκότα.
Το Sweetgreen, μια αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων, κυκλοφόρησε μια σειρά φωτογραφιών με τίτλο «Σχολικά γεύματα του Κόσμου», καταγράφοντας το κολατσιό μαθητών σε όλη την υφήλιο.
Βραζιλία: Ρύζι με μαύρα φασόλια, ψητή γλώσσα αρνιού, χοιρινό με πιπεριές και κόλιανδρο, πράσινη σαλάτα και πολύσπορο ψωμί
Φινλανδία: Σούπα αρακά, καρρότα, παντζαροσαλάτα, μαύρο ψωμί και γλυκιά κρέπα με μούρα
Γαλλία: Μπρι, πράσινα φασόλια, καρότα, σχεδόν ωμή μπριζόλα και φρούτα - ακτινίδιο και μήλα
Νότια Κορέα: Μπρόκολο και πιπεριές, τηγανητό ρύζι με τόφου, λάχανο και ψαρόσουπα
ΗΠΑ: Κοτομπουκιές με κέτσαπ, πουρές πατάτας, αρακάς, κυπελάκι με φρούτα και ένα μπισκότο με κομμάτια σοκολάτας
Ελλάδα: Ψητό κοτόπουλο με κριθαράκι, ντολμαδάκια, σαλάτα με αγγούρι και ντομάτες, γιαούρτι με ρόδι και μανταρίνια
Ισπανία: Πολύσπορο ψωμί, γαρίδες με μαύρο ρύζι, γκασπάτσιο και τρίχρωμες πιπεριές και ένα πορτοκάλι
Ουκρανία: Μπορς (παντζαρόσουπα) με λάχανο τουρσί, λουκάνικα και πουρέ και μια γλυκιά κρέπα
Ηνωμένο Βασίλειο: Μπιφτέκι ψαριού, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανο, ρύζι με αρακά και γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και μούρα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.