- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Γκρούβα: Το απίθανο «κουζινομπάρ» της Αμοργού
Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές
Στην άκρη του πιο ηλιόλουστου χωριού της Αμοργού, στα super γραφικά Θολάρια, βρίσκεται η Γκρούβα, ένα ιδιαίτερο κουζινομπάρ που ξεκίνησε πέρσι από πέντε φίλους και η φήμη του έχει ήδη ξεπεράσει τα σύνορα του νησιού. Είναι άκρως κυκλαδίτικο και θυμίζει πολυχώρο, με διαφορετικά κτίρια, μία υπέροχη εσωτερική αυλή και τραπεζάκια στην είσοδο με φανταστική πανοραμική θέα. Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές. Θα απολαύσεις προτάσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας σε μια πιο funky εκδοχή που συνδυάζονται τέλεια με τα αγαπημένα classic cocktails. Τώρα το καλοκαίρι σε περιμένουν καθημερινά εκπλήξεις με πιάτα ημέρας, αλλά και cocktail ημέρας, ενώ διοργανώνονται συχνά live και ντιτζεϊλίκια με μουσικές που δεν θες να χάσεις.
INFO
Θολάρια Αμοργός
2285073197, 6981754667
Facebook Groova
Instagram groova_amorgos
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Εκλεκτά deli προϊόντα, βιολογικό κρέας, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά ακόμα
Οπωσδήποτε να πάρετε τη φημισμένη χειροποίητη κοτόπιτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.