- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Σε όλους αρέσει η πίτσα. Μπορείς να την τρως με διαφορετικό συνδυασμό υλικών και να είναι πάντα τέλεια. Αν η πιο περίεργη πίτσα που έχετε φάει έως σήμερα είναι με ανανά, τσεκάρετε αυτές. Μετά το μπουγάτσα με «whatever», έρχεται το πίτσα με «ό,τι σκεφτείς».

Πίτσα με παγωτό (Frankford Avenue Taco from Pizza Brain in Philadelphia, PA)

Πίτσα με πατάτα (Mr. Pizza in Los Angeles, CA)

Πίτσα με marshmellows και τσιπς σοκολάτας (Dimo's in Chicago, IL)

Πίτσα με σούσι (Shokudo Japanese Restaurant & Bar in Honolulu, HI)

Χορτοφαγική πίτσα (Blackbird Pizzeria in Philadelphia, PA)

Πίτσα με διάφορα (Mellow Mushroom in U.S.)

Πίτσα τηγανητή (The Atlantic Chip Shop in Brooklyn, NY)

Πίτσα με σοκολάτα (Getting Personal)

Πίτσα με τσίζμπεργκερ και μπάρμπεκιου σως (Vanilla Kitchen)

Ινδική πίτσα (Tasty Subs & Pizza in Sunnyvale, CA)

Πίτσα με χοτ ντογκ και τηγανητές πατάτες (Reginella in Brooklyn, NY)

Πίτσα σε χωνάκι (Konopizza from Italy)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.