19+1 αθηναϊκά στέκια με τέλειο καφέ

Sweet Koel: Όταν ο καφές μετατρέπεται σε γευστικό ταξίδι

Εξαιρετικός καφές και φανταστικά χειροποίητα σνακ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Koel
Sweet Koel
Sweet Koel
Sweet Koel

Στο Sweet Koel θα πιεις έναν από τους καλύτερους καφέδες στην πόλη και θα τον συνοδεύσεις με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές

Ο καφές είναι για τους περισσότερους μια καθημερινή συνήθεια. Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα κατάστημα στην Αθήνα που προσδίδει ποιότητα σε αυτή τη συνήθεια, αυτό σίγουρα θα ήταν το Sweet Koel. Οι λόγοι για αυτό είναι πολλοί. 
Αρχικά, το Sweet Koel προσφέρει στους πελάτες του εξαιρετική ποιότητα καφέ. Το χαρμάνι που χρησιμοποιεί ως βάση προέρχεται από μια παλέτα σπουδαίων καφέδων της Αμερικής με πλούσιο άρωμα, έντονη γεύση ξηρών καρπών και σοκολάτας. Ακόμη, το τελευταίο εμπεριέχει πικάντικες νότες μπαχαρικών σε συνδυασμό με τα απλά ίχνη ώριμων φρούτων και cherry αμυγδάλου που αναδεικνύουν μοναδικά τον καφέ.
Ωστόσο, η ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει το Sweet Koel δε σταματά εκεί. Η φιλοσοφία των ανθρώπων του, πέρα από το να παρέχουν μια μοναδικής ποιότητας και γεύσης καφέ, είναι να συνοδεύουν την απόλαυση αυτή με χειροποίητα σνακ, είτε γλυκά είτε αλμυρά. Στο μενού του Sweet Koel συναντά κανείς επιλογές για πρωινό, brunch, αλλά και προϊόντα που μπορείς να απολαύσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η ποικιλία είναι πάρα πολύ μεγάλη και το κυριότερο: όλα είναι παρασκευασμένα μόνο με αγνές πρώτες ύλες μέσα στο εργαστήριο των δύο καταστημάτων!
Οι ιδιοκτήτες του Sweet Koel δημιούργησαν τα δύο τους καταστήματα στην Αργυρούπολη και στον Άγιο Στέφανο, επηρεασμένοι από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό αλλά και λόγω της πολυετούς ενασχόλησής τους με τον καφέ. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η εμπειρία στα Sweet Koel αντιστοιχεί σε ένα γευστικό ταξίδι που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.
Αργυρούπολη, Λεωφ. Κύπρου 117, 2162021474 
Άγιος Στέφανος, Λεωφ. Κρυονερίου 14-16, 2111163803

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ