19+1 αθηναϊκά στέκια με τέλειο καφέ

Nutcracker: Επιλεγμένες ποικιλίες καφέ, ξηροί καρποί και υγιεινά σνακ σε ένα μέρος

Εδώ θα βρεις εκλεκτές ποικιλίες καφέ, premium ξηροί καρποί, χειροποίητες σοκολάτες, αποξηραμένα φρούτα και πραλίνες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nutcracker
Nutcracker
Nutcracker
Nutcracker
Nutcracker
Nutcracker

Nutcracker: τα πάντα για τον καφέ και τους ξηρούς καρπούς

Αν η μυρωδιά του φρεσκοκομμένου καφέ, των ξηρών καρπών και των ιδιαίτερων αρωματικών χαρμανιών είναι η αγαπημένη σου, τότε το Nutcracker θα γίνει το στέκι σου. Ένα coffee shop που εδώ και τρία χρόνια προσφέρει στα βόρεια προάστια εκλεκτές ποικιλίες καφέ, premium ξηρούς καρπούς, χειροποίητες σοκολάτες, αποξηραμένα φρούτα και πραλίνες που γίνονται άνετα η πιο healthy σου συνήθεια. Εδώ θα βρεις δεκάδες επιλογές σε αλμυρά και γλυκά σνακ χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή συντηρητικών, αλλά και vegan προϊόντα που λατρεύουν όλοι.  

Οι ξηροί καρποί αποτελούν μια υγιεινή, θρεπτική και νόστιμη διατροφική επιλογή και εδώ θα βρεις από λαχταριστά φιστίκια Αιγίνης μέχρι τα πολύ θρεπτικά Macademia, αλλά και συσκευασμένα αλείμματα ελληνικών ξηρών καρπών για να τα εντάξεις στο πρωινό σου. Τα αποξηραμένα φρούτα προσφέρουν πολλά θρεπτικά συστατικά και περισσότερη ενέργεια από τα φρέσκα φρούτα, ενισχύουν την καλή πέψη και είναι ιδανικά για υγιεινό τσιμπολόγημα μεταξύ των γευμάτων. Ανανάς, μάνγκο, παπάγια και μήλο με κανέλα και καστανή ζάχαρη είναι λίγες μόνο από τις απολαυστικές επιλογές που θα βρεις στο Nutcracker. Εδώ θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ακόμη χυμούς και smoothies με φρέσκα φρούτα και λαχανικά που θα σου χαρίσουν ενέργεια, λάμψη και καλύτερη διάθεση. Και για εμάς που αγαπάμε λίγο περισσότερο τη σοκολάτα, οι επιλογές σε χειροποίητες σοκολάτες, πραλίνες, σοκολατάκια και dragees είναι ο πιο γλυκός πειρασμός που θα αντιμετωπίσεις. 
Αυτό που θα σε κάνει να επιστρέφεις όμως ξανά και ξανά είναι τα εξαιρετικά χαρμάνια καφέ που προσφέρει είτε για να απολαύσεις στον φιλόξενο χώρο του είτε για να προμηθευτείς για το σπίτι. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε επτά γεύσεις αρωματικού καφέ φίλτρου single origin από τη Γουατεμάλα, τη Βραζιλία και την Αιθιοπία, αλλά και το μοναδικό, σταθερό χαρμάνι του Nutcracker. Το Aurora House Blend είναι 100% Arabica καφές, γλυκόπιοτος και ισορροπημένος με γεμάτο σώμα που συμπληρώνεται από αρώματα καραμέλας, σοκολάτας και ξηρών καρπών. 

Πλέον μπορείς να απολαύσεις όλα τα αγαπημένα προϊόντα του Nutcracker και στο νέο κατάστημα στα Βριλήσσια, ενώ χάρη στη δυνατότητα franchise μπορεί το επόμενο να βρεθεί δίπλα σου! Αν ενδιαφέρεσαι, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το franchise μπορείς να ζητήσεις στο nutcracker.greece@gmail.com. 

Λεωφόρος Κλεισθένους 187, Γέρακας, 210 6010111
Λ.Πεντέλης 39, Βριλήσσια, 210 6096000

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ