19+1 αθηναϊκά στέκια με τέλειο καφέ

Nine Grams, τέλειος καφές από τους ειδικούς

Δηλαδή 9 γραμμάρια, όσο και η τέλεια αναλογία ενός καφέ espresso

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 842
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nine Grams
Nine Grams
Nine Grams
Nine Grams
  • ΤΕΥΧΟΣ 842
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στα Nine Grams θα συναντήσετε χαμόγελα και ευγενικούς ανθρώπους, είτε για να απολαύσετε τον καφέ σας εκεί είτε για να τον πάρετε take away

Nine Grams, δηλαδή 9 γραμμάρια, όσο και η τέλεια αναλογία ενός καφέ espresso. Όλα στη λεπτομέρεια από τους ανθρώπους του Nine Grams, οι οποίοι είναι ειδικοί στον χώρο του καφέ και αναζητούν καθημερινά την τελειότητα, την οποία μας προσφέρουν στην κούπα.
Στα καταστήματα Nine Grams δεν θα βρείτε καφέ εμπορίου, γιατί ο καφές ψήνεται με γνώση, μεράκι και αγάπη στην ίδια την εταιρεία. Στη συνέχεια η υπέροχη αυτή πρώτη ύλη περνάει στα χέρια των άρτια εκπαιδευμένων baristas, για να μας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία καφέ.
Σε ένα καλαίσθητο, μίνιμαλ αισθητικής και φιλόξενο περιβάλλον, στα Nine Grams θα συναντήσετε χαμόγελα και ευγενικούς ανθρώπους, είτε για να απολαύσετε τον καφέ σας εκεί είτε για να τον πάρετε take away, ενώ υπάρχει και η επιλογή του delivery. Θα τα βρείτε σε Αχαρνές, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Αγίους Αναργύρους, Άγιο Ελευθέριο, Λαμπρινή και Περιστέρι, ενώ αναμένονται ακόμα περισσότερα καταστήματα και προς τα νότια προάστια (μπορείτε να δείτε πληροφορίες για το franchise στην ιστοσελίδα της εταιρείας).
Extra tip: Η εταιρεία διαθέτει ήδη 8 καταστήματα franchise που μπορείτε να τα βρείτε εδώ: https://ninegrams.gr/locations/

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ