19+1 αθηναϊκά στέκια με τέλειο καφέ

Raboka Café Bar Bistrot, το κεφάτο στέκι της Δάφνης

Η μέρα σε αυτή τη γειτονιά της Δάφνης ξεκινάει με τη μυρωδιά του φρέσκου καφέ

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 842
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Raboka Café Bar Bistrot
Raboka Café Bar Bistrot
Raboka Cafe Bar Bistrot
Raboka Café Bar Bistrot
  • ΤΕΥΧΟΣ 842
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Raboka Café Bar Bistrot: Από τις 8 το πρωί το Raboka απλώνει τραπεζάκια στην όμορφη αυλή του, σερβίροντας στους θαμώνες του καλοφτιαγμένο, μοσχομυριστό καφέ.

Η μέρα σε αυτή τη γειτονιά της Δάφνης ξεκινάει με τη μυρωδιά του φρέσκου καφέ. Από τις 8 το πρωί το Raboka απλώνει τραπεζάκια στην όμορφη αυλή του, σερβίροντας στους θαμώνες του καλοφτιαγμένο, μοσχομυριστό καφέ. Στα φλιτζάνια του θα βρεις το υπέροχο χαρμάνι Siena της εταιρείας Dimello, ένα μυρωδάτο blend από άριστες ποικιλίες Arabica & Robusta, που μάλιστα μπορείς να συνοδεύσεις με ένα σωρό λιχουδιές (κρουασάν, ντόνατς, muffins, βάφλες, πληθωρικά σάντουιτς και διάφορα σνακ). Στα τέλη του Οκτώβρη το Raboka θα ανοίξει και την κουζίνα του και τότε, από τις 17.00 και μετά, θα μπορείς να κάνεις μια στάση εδώ για φρέσκες σαλάτες, πλούσιες μακαρονάδες, πίτσες και γενναιόδωρες ποικιλίες κρεατικών. Και όχι μόνο… Ως αγαπημένο στέκι της γειτονιάς το Raboka φυλάει μια έκπληξη σχεδόν για κάθε μέρα της εβδομάδας: Τρίτη και Τετάρτη θα γίνονται παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις ζωγραφικής και καλλιτεχνικές συζητήσεις και αναζητήσεις, Πέμπτη stand up comedy και καραόκε με αφιέρωμα στα 80s, Παρασκευή και Σάββατο live με έντεχνη μουσική και παλιά λαϊκά τραγούδια, ενώ την Κυριακή το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στους λάτρεις του αθλητισμού. Όλες αυτές οι μικρές εκπλήξεις ξεκινούν από τις 13 Οκτωβρίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Extra tip: από την 1 Οκτωβρίου το Raboka προσφέρει έκπτωση 20% σε όλους τους καφέδες και τα ροφήματα, από τις 08.00 έως τις 10.00 και από τις 15.00 έως τις 17.00 (εκτός Σαββατοκύριακου).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ