19+1 αθηναϊκά στέκια με τέλειο καφέ

LOT 51: Υπέροχος καφές και εξαιρετικές all day προτάσεις

Single origin καφέδες στην πλατεία Βραζιλίας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
LOT 51
LOT 51
LOT 51
LOT 51

LOT 51: στην πλατεία Βραζιλίας για εξαιρετικό καφέ, υπέροχο brunch και cocktails

Πέρασαν τρία χρόνια από την ημέρα που μας συστήθηκε το LOT 51 και συνεχίζει να κάνει με συνέπεια αυτό για το οποίο το αγαπήσαμε: καμία έκπτωση στην ποιότητα, φροντίζοντας να μας προσφέρει πάντα τα καλύτερα.

Φημισμένο για τον υπέροχο καφέ του, με το «51» στο όνομά του να οφείλεται στη συνεργασία του με την ελληνική εταιρεία Area 51, η οποία ειδικεύεται στους single origin καφέδες, φιλοξενεί μοναδικές προελεύσεις από Ινδία, Αιθιοπία, Κένυα, Βραζιλία κ.λπ. οι οποίες εναλλάσσονται, ενώ προχώρησε και σε μια φοβερή καινοτομία. Δημιούργησε τον ready to drink καφέ Cold Brew, που παρασκευάζεται από τους καλύτερους και πιο εκλεπτυσμένους κόκκους καφέ Arabica παγκοσμίως, τον οποίο απολαμβάνουμε σε κουτάκι από αλουμίνιο.

Το πανέμορφο LOT 51, που έδωσε ξεχωριστό στιλ στην πλατεία Βραζιλίας (δύο λεπτά από το σταθμό του μετρό Μέγαρο Μουσικής) και που μας ανοίγει την ψυχή με τα φωτεινά του χρώματα, τη λιτή αλλά κομψή του διακόσμηση και την υπέροχη αυλή του, εκτός από τον καφέ διαθέτει άλλα δύο δυνατά σημεία: Την κουζίνα του, η οποία σερβίρει πεντανόστιμο brunch καθημερινά 10.00 με 17.45, αλλά και pizza, burgers, pizzeti, healthy προτάσεις και φοβερά γλυκά, καθώς και τη «μαγική» δεύτερη μπάρα του (η πρώτη είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στον καφέ), με signature και κλασικά κοκτέιλ, ελληνικά κρασιά και εκλεκτές ετικέτες ποτών. Όλα αυτά με funky, soul, hip hop και ηλεκτρονικές μουσικές που επιλέγουν καθημερινά κάποιοι από τους καλύτερους djs της πόλης. Καθημερινά 07.30 με 02.00.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ