19+1 αθηναϊκά στέκια με τέλειο καφέ

Black Bart Coffee Roastery, το μεράκι δύο coffee lovers στο φλιτζάνι σου

Πριν έξι χρόνια δύο «coffee lovers» ξεκίνησαν ένα πειρατικό microroastery στην Αθήνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 842
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Black Bart Coffee Roastery
Black Bart Coffee Roastery
Black Bart Coffee Roastery
Black Bart Coffee Roastery
  • ΤΕΥΧΟΣ 842
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Black Bart Coffee Roastery: Ένα microroastery με εκλεκτές ποικιλίες καφέ στα Άνω Πατήσια

Πριν έξι χρόνια δύο «coffee lovers» ξεκίνησαν ένα πειρατικό microroastery στην Αθήνα. Παρότι η Χριστίνα και ο Θάνος έκαναν σπουδές σε άλλους χώρους, το μεσημέρι ενός καλοκαιριού έκαναν την ανατροπή και αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτό που αγαπούσαν πιο πολύ. «Η καθημερινότητά μας είναι πλέον εξαιρετικά δημιουργική: καβουρδίζουμε, συσκευάζουμε και προμηθεύουμε τους αγαπημένους μας καφέδες, οπότε χαιρόμαστε να λέμε ότι κάναμε το χόμπι μας δουλειά!» αναφέρει η Χριστίνα Κωνσταντίνου, συνιδιοκτήτρια του Black Bart Coffee Roastery στα Άνω Πατήσια.

Black Bart Coffee Roastery
Όντας αφοσιωμένοι στο να ψήνουν τα τέλεια roast profiles, στο κατάστημά τους διαθέτουν 5 single-origin και 2 blends, καθώς και διάφορους limited-edition speciality καφέδες οι οποίοι ανανεώνονται ανά τακτά διαστήματα. Και παράλληλα βρίσκονται πάντα σε μια διαδικασία έρευνας και εξέλιξης, ώστε να βελτιώνονται συνεχώς, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τη γνώμη των πιστών –coffee lovers– πελατών τους.
Black Bart Coffee Roastery

Η Χριστίνα και ο Θάνος κατόρθωσαν μέσα σε λίγα μόνο χρόνια «να μπουν σε χιλιάδες φλιτζάνια» και να γίνουν ο αγαπημένος καθημερινός καφές πολλών home barista. Χαρακτηριστικό είναι ότι το blend τους «Seven seas» βρίσκεται σήμερα στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης του «Skroutz.gr» ανάμεσα σε 1.028 καφέδες. Εκτός των άλλων, το Black Bart Coffee Roastery διαθέτει ένα οργανωμένο e-shop, μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να προμηθευτεί, εκτός από τους επιλεγμένους καφέδες τους, εξοπλισμό barista εξαιρετικής ποιότητας και, συγχρόνως, να λάβει την απαραίτητη καθοδήγηση για την παραγωγή του τέλειου «home brew».

Black Bart Coffee Roastery

www.blackbartcoffee.com, Fb: Black Bart Coffee Roasters, Instagram: @blackbartcoffee

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ