Θεματα

CAMPO FARM: Η πεντανόστιμη plant-based σειρά φτιαγμένη με τα καλύτερα της Κρήτης

Burger, λουκάνικο, κεφτεδάκια και κιμάς από 100% φυτική πρωτεΐνη

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CAMPO FARM

CAMPO FARM: μια νέα σειρά φυτικών προϊόντων με καταγωγή από την Κρήτη

Με σεβασμό στη φύση, στον άνθρωπο και στην παράδοση και με μια απεριόριστη αγάπη για τον τόπο της, τον Κάμπο Ελιάς στη Χερσόνησο της Κρήτης, από τον οποίο προέρχεται και το όνομά της, η CAMPO FARM μας συστήνει τη νέα σειρά φυτικών προϊόντων που, όπως λένε και οι άνθρωποί της, έχει καταγωγή και ταυτότητα: την Κρήτη.
Κεφτεδάκια CAMPO FARM
Πρόκειται για μια εξαιρετική plant-based σειρά, που αποτελείται από burger, λουκάνικο, κεφτεδάκια και κιμά, πεντανόστιμα όλα τους, από 100% φυτική πρωτεΐνη. Προσέξτε τι κάνουν οι έμπειροι άνθρωποι της CAMPO FARM: Χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο εξαιρετικά παρθένο κρητικό ελαιόλαδο, βότανα της Κρήτης και μεσογειακά μπαχαρικά, πιστοποιημένη σόγια χωρίς λακτόζη, γλουτένη και συντηρητικά, με το αποτέλεσμα πραγματικά να εκπλήσσει. Δεν θα πιστεύετε ότι τρώτε vegan burger, λουκάνικο, κεφτεδάκια και κιμά!
CAMPO FARM
Παράλληλα η CAMPO FARM, σεβόμενη το περιβάλλον και προωθώντας την αρμονική διαβίωση και την ισορροπία του πλανήτη, αποτελεί το μοναδικό plant based προϊόν στην ελληνική αγορά που διατίθεται σε χάρτινο δισκάκι FSC με 90% λιγότερο πλαστικό (retail), σε συσκευασία χονδρικής σε χάρτινο κουτί και σε συσκευασία HORECA.
CAMPO FARM
Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι πιστοποιημένα από τη V-Label GmbH και θα τα βρείτε σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Πρέπει οπωσδήποτε να τα ανακαλύψετε!  
CAMPO FARM
 Κάμπος Ελιάς, Χερσόνησος Κρήτης , 2897026600, campofarm.gr, Facebook: Campo Farm, Instagram: @campofarmplantbased

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ