- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Στο καφέ-ζαχαροπλαστείο Bakas Patisserie στη Νέα Πεντέλη για πασχαλινά γλυκά και όχι μόνο
Οικογενειακό ζαχαροπλαστείο που γράφει την πρώτη σελίδα της ιστορίας του το 1979 στο Χαλάνδρι και από το 1992 βρίσκεται στη Νέα Πεντέλη. Τα ηνία σήμερα έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά της οικογένειας και στο καφέ-ζαχαροπλαστείο Bakas Patisserie θα βρείτε όλα τα καλά του κόσμου! Πρώτα απ’ όλα να σας πούμε ότι ο χώρος του και μόνο αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να το επισκεφθείτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας και να απολαύσετε όλα τα ωραία και νόστιμα που προσφέρει στο μεγάλο, καταπράσινο κήπο του.
Οτιδήποτε θα βρείτε στο Bakas Patisserie είναι χειροποίητο, φτιάχνεται εδώ στο εργαστήριό του από τους ανθρώπους του. Και θα βρείτε, όπως είπαμε, πολλά! Τώρα τις ημέρες του Πάσχα την τιμητική τους έχουν βέβαια τα πολίτικα τσουρέκια, τα γεμιστά τσουρέκια με πραλίνα σοκολάτα ή με μπουένο, τα σμυρναίικα κουλούρια, ενώ οι μικρότεροι θα ξετρελαθούν με τα σοκολατένια ζωάκια αλλά και με τα σοκολατένια αυγά καρτούν!
Δίπλα σε όλα αυτά και ό,τι άλλο ονειρεύτηκε ο κάθε γλυκατζής και αναζητά από ένα φημισμένο ζαχαροπλαστείο: φοβερές πάστες, μεταξύ αυτών και την κλασική σεράνο, καταπληκτικές τούρτες, ανεπανάληπτα σιροπιαστά, μιλφέιγ, τρούφες, εκλεράκια, σοκολατάκια και ο κατάλογος είναι τόσο μακρύς που μπορεί να γεμίσει κάθε γλυκό μας όνειρο. Να το επισκεφθείτε οπωσδήποτε!
Αγίας Σκέπης 3, Νέα Πεντέλη, 2108033160, Fb: Bakas Patisserie, Instagram: @bakaspatisserie
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.