- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
La Suite Rooftop: Bistronomy εμπειρία με άρωμα Παρισιού
Kλασσικά πιάτα γαλλικού μπιστρό ελληνικές γεύσεις στο St. George Lycabettus.
La Suite Lounge: Το νέο ελληνογαλλικό μενού «Paris - Athènes» είναι μια συνεργασία του γάλλου σεφ Geoffrey Rembert μαζί με τον executive chef Βασίλη Μήλιο.
Ο γάλλος σεφ Geoffrey Rembert, που έχει βραβευθεί με αστέρι Michelin, βρίσκεται στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, που μάλιστα διακρίθηκε ως «Καλύτερη θέα στην Ευρώπη» και «Best Greek Heritage City Hotel».
Μαζί με τον executive chef, Βασίλη Μήλιο και την ομάδα του δημιούργησαν ένα ελληνογαλλικό μενού «Paris – Athènes».
Ακολουθώντας την νέα τάση Bistronomy (Bistro + Gastronomy) στο μενού θα απολαύσετε κλασσικά πιάτα γαλλικού μπιστρό αλλά και χτένια St.Jacques με χαβιάρι Hadid, ψητό camembert με κρούστα από φουντούκι καθώς και ελληνικές γεύσεις όπως κριθαρότο με γαρίδες, ψητή ντομάτα και βασιλικό, φαγγρί με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικά ελληνικά και γαλλικά κρασιά.
Το a la carte μενού «Paris – Athènes» και το μενού Degustation θα σερβίρεται καθημερινά στο La Suite Rooftop ενώ υπάρχει και η επιλογή champagne pairing με Moët & Chandon.
Ο ανανεωμένος χώρος με τη μοναδική, πανοραμική θέα εντυπωσιάζει με τις emerald green high five dining chairs, το art de la table από τη ThemisZ ‘Maze Collection’ και τα pop art βάζα της σειράς ‘Illusions’.
Το La Suite Rooftop Restaurant είναι ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι και για Brunch τις Κυριακές.
Για κρατήσεις: 2107416191
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.