- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Tsunami Cake: το νέο, εντυπωσιακό food trend του Instagram
Τίποτα πιο απολαυστικό από σοκολάτα που απλώνεται παντού
Το Tsunami Cake είναι το τελευταίο food trend στο Instagram
Σε πρώτο πλάνο εμφανίζεται ένα cake. Τίποτα αξιοσημείωτο, ούτε περίεργο μέχρι εδώ, αν δηλαδή παραβλέψεις το γεγονός ότι γύρω από το cake τυλίγεται ένας διάφανος, πλαστικός κύλινδρος. Και ξαφνικά, δύο χέρια τραβούν τον κύλινδρο προς τα πάνω και μια θάλασσα σοκολάτας (ή κρέμας) ξεχύνεται προς όλες τις κατευθύνσεις, καλύπτοντας κάθε πλευρά του αφράτου κέικ, μέχρι που δεν απομένει ελπίδα στον κόσμο καμιά…
Αυτό είναι το τελευταίο food trend του Internet που όλοι καταλαβαίνουμε γιατί ονομάστηκε “Tsunami Cake”. Εμφανίστηκε μέσα στην καραντίνα (πιθανότατα για πρώτη φορά στις οθόνες της Πορτογαλίας), και γρήγορα σαν καλό τσουνάμι που είναι εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κάτι σχεδόν αφόρητα απολαυστικό στο να παρακολουθείς αυτά τα βιντεάκια που ξεχειλίζουν -στην κυριολεξία- σοκολάτα και ζάχαρη. Αν σου αρέσει να παρακολουθείς video με συνταγές ή να χαζεύεις φωτογραφίες γλυκών στο Instagram, στο λέμε από τώρα θα περάσεις ώρες πληκτρολογώντας τις λέξεις “Tsunami Cake” (θα το βρεις και ως “pull me up cake”).
Αυτή τη στιγμή το Tsunami Cake έχει εξελιχθεί ακόμα περισσότερο με χιλιάδες ζαχαροπλάστες εκεί έξω να χρησιμοποιούν ως βάση ένα κέικ που αναπαριστά τις πριγκίπισσες της Disney. Η ιδέα είναι ότι καθώς το frosting ξεχειλίζει, σχηματίζει το φόρεμα της πριγκίπισσας. Η Nayane Capistrano, μία από τις διασημότερες ζαχαροπλάστισσες που ασχολούνται με αυτό το trend δήλωσε πρόσφατα ότι «τα γλυκά και τα κέικ δημιουργούν τρυφερές αναμνήσεις. Είναι σαν να δίνεις μια αγκαλιά. Και ειδικά αυτούς τους καιρούς που δεν μπορούμε να αγκαλιαστούμε, τα έχουμε ανάγκη». Ας δούμε, λοιπόν, βιντεάκια με σοκολάτα που ρέει πάνω σε κέικ… Μήπως έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε;
Ακολουθούν μερικά από τα πιο απολαυστικά βιντέακια “Tsunami Cake” που κυκλοφορούν εκεί εξω:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.