- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Όταν λάβαμε την πρόσκληση από την Aria Fine Catering και το Island Art and Taste για ένα event που θα παρουσίαζε τις καινούριες τάσεις στο χώρο του food & drink, χαρήκαμε αρχικά για την τοποθεσία. Το Island Private House είναι ένας μοναδικός χώρος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ο οποίος συνδυάζει αρμονικά την άνεση της τεχνολογίας με την «πολυτέλεια» της εξοχής. Η ξύλινη επένδυση, o καταπράσινος κήπος, η θέα στο απέραντο γαλάζιο και η μικρή ζεν πισίνα δημιουργούν ένα αναζωογονητικό περιβάλλον, ενώ τα πολύπλευρα facilities και το υπερσύγχρονο σύστημα οπτικοακουστικών μέσων προσφέρουν ένα υψηλό επαγγελματικό προφίλ.
Φτάνοντας στο Island Private House, μας υποδέχτηκαν με ένα δροσιστικό welcome drink cocktail, το οποίο έδωσε αμέσως χρώμα σε ένα μάλλον βαρετό απόγευμα Πέμπτης. Η Aria Fine Catering έχει επιμεληθεί μια σειρά από ειδικά διαμορφωμένα μενού για κάθε τύπο εκδήλωσης, με κοινό χαρακτηριστικό την ποιότητα των πρώτων υλών και τις εξαιρετικές γεύσεις. Έχοντας την τιμή να δοκιμάσουμε ορεκτικά με άρωμα Ελλάδας, δροσερές σαλάτες, εξαίσιες παέλιες, ζουμερό κρέας, φρέσκα θαλασσινά και θεϊκά γλυκά, ταξιδέψαμε γευστικά τη Μεσόγειο, από την Αθηναϊκή Ριβιέρα μέχρι τα παράλια του Cinque Terre και την ηλιόλουστη Προβηγκία, ενώ τα υπέροχα κρασιά και cocktails μας έφεραν ακόμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.
Ένα είναι σίγουρο. Η ξεχωριστή τοποθεσία του Island Private House σε συνδυασμό με τη μοναδική γευστική ποικιλία της Aria Fine Catering, αποτελούν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την επιτυχημένη διοργάνωση μιας δεξίωσης, ενός επαγγελματικού meeting, ακόμα και ενός ιδιαίτερου party γενεθλίων που θα μείνει αξέχαστο.
Φωτό: Island Art and Taste
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.