Θεματα

Η Πάττυ Ισμυρλόγλου και τα μικρά γευστικά της θαύματα

Ένα «μαγικό» κατάστημα με βότανα και ξηρούς καρπούς

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 728
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξηροκαρπάδικο - Βοτανομπαχαράδικο Ισμυρλόγλου

Το Ξηροκαρπάδικο - Βοτανομπαχαράδικο Ισμυρλόγλου προτείνει δώρα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα καταστήματα της Πάττυ Ισμυρλόγλου στη Γλυφάδα και το Παλαιό Φάληρο δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι όταν διαβάζεις «ξηροκαρπάδικο - βοτανομπαχαράδικο». Λίγα λεπτά μέσα στο χώρο αρκούν για να καταλάβεις τη μαγεία των οσμών και να αρχίσεις να αναζητάς εκείνη που ξεχωρίζεις περισσότερο.

Ξηροκαρπάδικο - Βοτανομπαχαράδικο Ισμυρλόγλου

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα που θυμίζει κάτι από Κωνσταντινούπολη, από όπου και κατάγεται η Πάττυ, θα βρεις μικρά γευστικά θαύματα, όπου κι αν κοιτάξεις. Από τα μπαχαρικά και τα βότανα μέχρι τις πραλίνες και τις χειροποίητες σοκολάτες οι γεύσεις είναι μοναδικές και προσεκτικά ελεγμένες από την ίδια την ιδιοκτήτρια, η οποία είναι εξειδικευμένη στο αντικείμενο.

Ξηροκαρπάδικο - Βοτανομπαχαράδικο Ισμυρλόγλου

Ο κόσμος έχει αγαπήσει τις συνθέσεις των δώρων, αφού συναντά μερικές από τις πιο πρωτότυπες ιδέες στην αγορά. Συνθέσεις δώρων με μπαχαρικά, με ξηρούς καρπούς, κρασιά και λικέρ κάνουν το γύρο των social media και μεταφέρουν λίγη από την αγάπη με την οποία έχουν δημιουργηθεί και τα δύο καταστήματα.

Ξηροκαρπάδικο - Βοτανομπαχαράδικο Ισμυρλόγλου

Η ποιότητα των προϊόντων είναι αδιαπραγμάτευτη, ενώ τη μεγάλη ποικιλία την αντιλαμβάνεσαι με το που μπεις μέσα. Πάνω από 150 διαφορετικά είδη ανατολίτικων μπαχαρικών και μια τεράστια ποικιλία ξηρών καρπών και βιολογικών προϊόντων σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Κι όλα αυτά ενώ η συλλογή από τα διαφορετικά είδη τσαγιού, οι πραλίνες και τα σοκολατάκια σε «φωνάζουν» να τα γευτείς.

Ξηροκαρπάδικο - Βοτανομπαχαράδικο Ισμυρλόγλου

Αγ. Αλεξάνδρου 24, Π. Φάληρο, 2130259613 / Γούναρη 181, Γλυφάδα, 2111160803, Fb: @Ismyrloglou, Instagram: ismyrloglou_

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ