- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γαστρονομία και γαλλικό σινεμά συναντιούνται στο St. George Lycabettus
Με αφορμή το Γαλλικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου ο executive chef του ξενοδοχείου δημιουργεί ένα μενού εμπνευσμένο από τη Γαλλική Ριβιέρα
Στο St. George Lycabettus, εκεί στους πρόποδες του Λυκαβηττού, έχουν περάσει τις νύχτες τους αρκετοί διάσημοι του κόσμου. Ανάμεσά τους και πολλοί αστέρες του κινηματογράφου, όπως η Catherine Deneuve, ο Vincent Cassel, o Jean Reno κ. α. Τώρα, και με αφορμή το Γαλλικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου που υποστηρίζεται από το ξενοδοχείο επί 20 συναπτά έτη, ο executive chef του εστιατορίου La Suite Lounge Βασίλης Μήλιος δημιουργεί ένα μενού εμπνευσμένο από τη Γαλλική Ριβιέρα.
Το μενού ξεκινάει με amuse bouche, περνάει σε bisque καραβίδας, συνεχίζει με στρείδια au beurre blanc και χτένια σεν ζακ, έχει για κυρίως ραβιόλι αστακού με σάλτσα γαλλικής σαμπάνιας και για επιδόρπιο φοντάν σοκολάτας με παγωτό βανίλιας. Θα έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε στην τιμή των €36/ άτομο από 3 έως 13 Απριλίου.
Και αφού δοκιμάσετε το μενού με θέα όλη την πόλη, περάστε μια βόλτα από το screening room του ξενοδοχείου. Εδώ καθημερινά (19.00-21.00) θα προβάλλονται παλιές γαλλικές ταινίες με πρωταγωνιστές που έχουν μείνει στο ξενοδοχείο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416191
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.