- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Το Belle Amie έκλεψε τις καρδιές των foodies με το που άνοιξε. Δεν γινόταν αλλιώς. Είχε στο μανίκι του έναν ακαταμάχητο συνδυασμό: ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο με εξαιρετική κουζίνα. Αυτόν τον συνδυασμό έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο φέτος το ταλέντο του Marko Rossi, που αναλαμβάνει την κουζίνα του Belle Amie και μας πάει πίσω στα οικογενειακά τραπέζια των γευστικών μας αναμνήσεων.
Κοπανιστή Τήνου, χταπόδι στιφάδο, μακαρούνες χωριάτικες, ξινός τραχανάς, καρμπονάρα Απεράθου, λαυράκι αχνιστό και μοσχαράκι μελωμένο είναι λίγες μόνο από τις πολλές προτάσεις που κατέφθασαν στο μενού για να αρχίσεις τις γευστικές εξερευνήσεις στη νοστιμιά της Ελλάδας. Επίλεξέ τις ως κυρίως γεύμα ή βάλε τις στο κέντρο για να τις μοιραστείς με όλη την παρέα. Μαζί διάλεξε και κάποια από τις εκλεκτές ετικέτες ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων, αφέσου εντελώς δηλαδή στην παρεΐστικη ατμόσφαιρα που κάνει το Belle Amie τόσο να ξεχωρίζει.
Καθημερινά από τις 09.00 έως τη 13.00 θα συναντήσεις επίσης και Δεκατιανό –ή αλλιώς το ελληνικό brunch- με νοστιμιές όπως αυγά καγιανά, τηγανίτες ή αυγόφετες με κανέλλα, μαρμελάδα ή πραλίνα φουντουκιού, κροκ μαντάμ με κουλούρι Θεσσαλονίκης και πολλές ακόμα εκπλήξεις.
Αγγ. Μεταξά 11, Πασαλιμάνι, 210 4175740
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.