- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ας πούμε ότι είναι Δευτέρα και ξύπνησες χαρούμενος για να πας στη δουλειά σου. Αυτό είναι ένα σενάριο που δεν θα υπάρξει ποτέ. Εκτός αν η δουλειά σου είναι να δοκιμάζεις διάφορες εκδοχές της Nutella. Στην Ιταλία.
H εταιρεία Ferrero, που είναι υπεύθυνη για την ύπαρξη της Nutella σε αυτόν τον κόσμο, έβγαλε πριν λίγες μέρες μια ανακοίνωση για μια θέση που ο μισός πλανήτης θα χαρακτήριζε ως «δουλειά των ονείρων» του. Για πρώτη φορά στα χρονικά της εταιρείας, η Ferrero ζητά 60 άτομα για να δοκιμάζουν τα προϊόντα της (συμπεριλαμβανομένου της Nutella), οι οποίοι όμως δεν είναι απαραίτητο να έχουν κάποια γνώση ή προϋπηρεσία πάνω στην επιστήμη τροφίμων. Για την ακρίβεια, η εταιρεία θέλει να δοκιμάσει τα προϊόντα της σε μη επαγγελματίες, για να δει την ανταπόκριση που θα έχουν σε απλούς καταναλωτές.
Οι 60 υποψήφιοι θα ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου με ένα τρίμηνο σεμινάριο για να εκπαιδεύσουν την αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης τους, αλλά και για να μπορούν να περιγράφουν κάθε γεύση που δοκιμάσουν. Μετά από αυτό το σεμινάριο 20 άτομα θα προσληφθούν με μια μακροπρόθεσμη σύμβαση μερικής απασχόλησης. Ο μόνος περιορισμός στις αιτήσεις είναι οι υποψήφιοι να μην έχουν κάποια αλλεργία και να ξέρουν να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αιτήσεις εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.