- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Burger πολύ πρωί, falafel μεσημέρι.
Το Hot Hot Burger (Πραξιτέλους 2 & Κολοκοτρώνη) έρχεται να καλύψει μια ανάγκη στο after hours φαγητό της Αθήνας. Προσφέροντας ένα αγαπημένο «αμαρτωλό» φαγητό, το burger, σε μερίδες και τιμές που ταιριάζουν με το τέλος της βραδινής εξόδου. Οι τιμές παίζουν από μεταξύ €2 και €4,5 το πολύ, η γκάμα των γεύσεων ξεκινά από το πατροπαράδοτο «τσίζμπεργκερ» και καταλήγει σε ψιλογκουρμέ, όπως «burger με Jack Daniel’s σος», και το πλήθος είναι σκληρά νεανικό που προετοιμάζεται να βγει στα γύρω μπαρ του ιστορικού τριγώνου ή γυρνά απ’ αυτά. Στα ηχεία δυνατά ροκαμπίλι και λοιπά «αμερικάνικα», στα μπράτσα του staf πολλά τατουάζ και πάνω στο κέφι κάποιος μπορεί να πάρει και το μικρόφωνο. Πάει μέχρι πολύ πρωί, ένα φουγάρο μόνο να βάλει για τη μυρωδιά.

Το Falafellas, με το καταπληκτικό όνομα, άνοιξε στις 21 Μαΐου στο νούμερο 51 του πεζόδρομου της Αιόλου (ανοιχτό καθημερινά πλην Κυριακής 12.00-18.00, Τρ.-Πεμ. & Παρ. πάει μαζί με τα μαγαζιά μέχρι 20.30), προσφέροντας μια επιλογή φαγητού δρόμου που δεν συνεπάγεται κρέας. Τραγανός φρεσκοτηγανισμένος ρεβυθοκεφτές σε αράβικη πίτα «τσέπης» ή «γίγας» (€2,50 και €3,50 αντίστοιχα) με λαχανικά, χούμους, σος γιαούρτι και ατού τις μελιτζάνες. Αν θες, βάζεις και κανονικά κεφτεδάκια, ενώ φυσικά παίζουν και διάφορες σαλάτες (χούμους, ταμπουλέ κ.λπ.)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.