- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Συζήτηση μεταξύ κυριών στο κομμωτήριο:
«Από τότε που πήγαμε πέρσι στο Dine Athens, και επί 11 μέρες τρώγαμε σε όλα τα καλά εστιατόρια της Αθήνας σε προνομιακές τιμές, όποτε του μαγειρεύω μου λέει “καλό αλλά όχι και για Michelin”…»
(Σάββατο πρωί, Κολωνάκι)
Σκηνή σε γνωστό, βραβευμένο εστιατόριο της Αθήνας. Κύριος έχει παραγγείλει το μενού με τα 3 πρωτοποριακά πιάτα των €30. Έχει έρθει το πρώτο πιάτο αλλά έχει περάσει αρκετή ώρα που ο πελάτης δεν αγγίζει το φαγητό του παρά μόνο το κοιτάζει σκεπτικός. Τον πλησιάζει ανήσυχος ο μετρ:
-Κύριε, δεν έχετε αγγίξει το πιάτο σας. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
-Δεν είμαι σίγουρος ποιο φίλτρο να του βάλω για να το ανεβάσω στο ίνσταγκραμ.
(Πέμπτη βράδυ, Κεραμεικός)
Συζήτηση ανάμεσα σε νεαρούς χίπστερς:
Αγόρι: Εγώ δεν τρώω για να καταναλώνω θερμίδες.
Κορίτσι: Σωστά. Εκτός από το φαγητό μετράει η ατμόσφαιρα, η αισθητική, η εμπειρία.
Αγόρι: (κάνει «εισαγωγικά» με τα δάχτυλά του) Δεν «τρώμε». Κάνουμε dining.
Κορίτσι: Γι’ αυτό πάμε στο Dine Athens κάθε χρόνο. Για την εμπειρία.
Αγόρι: Cheers (τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους).
(Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Παρασκευή βράδυ)
Νεαρός άντρας στο γυμναστήριο αγκομαχάει τρέχοντας επάνω στο διάδρομο στη μεγάλη ταχύτητα. Ο φίλος του στο διπλανό διάδρομο τον κοιτάζει απορημένος:
-Τι σ’ έχει πιάσει και χτυπιέσαι έτσι, μωρέ;
-Πρέπει να χάσω 5 κιλά μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Αρχίζει το Dine Athens, 1 με 11 Φεβρουαρίου!
(Αγία Παρασκευή, Τετάρτη απόγευμα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.