- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
City of Gold, μια ερωτική επιστολή στη γαστρονομική κουλτούρα του Λος Άντζελες
Οι λιχουδιές του τώρα αναμετριούνται με τις σπεσιαλιτέ του μέλλοντος
Πέμπτη 25/1 στις 21:00 @ Exile Room
Μια ερωτική επιστολή στη γαστρονομική κουλτούρα του Λος Άντζελες, το «City of Gold» φωνάζει ηχηρά – μέσα από το στόμα του βραβευμένου με Πούλιτζερ ρεστοκριτικού Jonathan Gold – ότι δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ τον τόπο σου αν δεν εξετάσεις τις διατροφικές συνήθειες των κατοίκων του! Κι αυτό συμπεριλαμβάνει κάθε είδους μετανάστη και την καντίνα του, ένα κίνημα που έχει αλλάξει ολοσχερώς το πρόσωπο του Λος Άντζελες. Το πάθος του Γκολντ για καλό φαγητό τον φέρνει αντιμέτωπο με τις συμμορίες, τη βία και τη φτώχεια που κρύβεται πίσω από τη γυαλιστερή επιφάνεια της Πόλης των Αγγέλων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα μια αναβράζουσα πολυπολιτισμικότητα που δεν λέει να καταλαγιάσει. Το αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα λιποθυμικά απολαυστικό ντοκιμαντέρ που αποδεικνύει περίτρανα ότι μόνο αν φας αυτό που τρώει ο διπλανός σου θα σταματήσεις να τον θεωρείς «ξένο».
Η προβολή του City of Gold πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, στο πλαίσιο του προγράμματος American Film Showcase. Σκηνοθεσία: Laura Gabbert / Χώρα: ΗΠΑ / Διάρκεια: 96’. Είσοδος ελεύθερη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.