- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Η Σπονδή μέσα στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου
Ακόμη μία διάκριση για το λαμπερό εστιατόριο
Ήταν το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που βραβεύτηκε με 2 αστέρια Michelin για τη μοντέρνα γαλλική, υψηλή κουζίνα του και από εκείνη τη στιγμή συνεχίζει να διατηρεί τα λαμπερά αστέρια κάθε χρόνο. Η Σπονδή από το 1996 που άνοιξε μετρά πολλά βραβεία στο ενεργητικό της και πριν λίγες μέρες πρόσθεσε ακόμα ένα στην ήδη πλούσια συλλογή.
Η λίστα La Liste αφού αντλήσει τις πληροφορίες της από τους πιο αξιόπιστους οδηγούς του κόσμου (όπως τους Michelin, Zagat, Gault &Millau), αλλά και από στήλες γαστρονομίας σε έγκυρα μέσα, συμβουλεύεται επίσης και τις κριτικές των πελατών για να καταλήξει στην τελική λίστα με τα 1000 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου. Φέτος, η Σπονδή ήταν ένα από αυτά.
Η βαθμολογία του ωραίου εστιατορίου στη λίστα La Liste άγγιξε το ποσοστό του 87,75%, πετυχαίνοντας έτσι την υψηλότερη βαθμολογία στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλη τη δημιουργική ομάδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.