- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ο Nobu Matsuhisa για λίγες μέρες στην Ελλάδα!
Συνάντησε το διάσημο σεφ από κοντά στο 14ο Nobu Food Festival
Ο Nobu Matsuhisa, αστέρι λαμπερό της διεθνούς γαστρονομίας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα εστιατόριά του, διασκορπισμένα στις μητροπόλεις του κόσμου, είναι γνωστά για την εξαιρετική fusion κουζίνα τους και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά τους.
Αυτό τον σεφ-ίνδαλμα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά στο 14ο ετήσιο Nobu Food Festival, που θα πραγματοποιηθεί στο Matshuhisa της Μυκόνου από τις 18 έως τις 22 Ιουλίου. Όσοι παρευρεθούν θα δοκιμάσουν πρώτοι τα νέα πιάτα του καλοκαιρινού μενού, βασισμένα στις τεχνικές του Nobu και στα τοπικά προϊόντα της Μυκόνου. Όχι μόνο όμως. Ο ίδιος ο τιτάνιος σεφ, θα είναι εκεί αυτοπροσώπως και διαθέσιμος να μοιραστεί μερικά από τα μαγειρικά μυστικά του με όσους το επιθυμούν.
*Απαραίτητη η κράτηση. Για κρατήσεις πατήστε εδώ ή επικονωνήστε στο 22890 27362
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.