- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πολύχρωμες ομπρέλες κουνιούνται στο καλοκαιρινό αεράκι της Αιόλου. Latin και salsa μουσικές ακούγονται όλο και πιο δυνατά. Το party έχει αρχίσει. To Mama Roux είναι γνωστό για τρία πράγματα: για την ακαταμάχητη και αυθεντική multi-ethnic κουζίνα του, για τον πολυπολιτισμικό του χαρακτήρα και για τα street food parties του που πάντα γίνονται talk of the town. Και η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου είναι ταυτισμένη με το ultimate street food party, την απόλυτη μεξικάνικη γιορτή που βγάζει τα τσουκάλια στον πεζόδρομο της Αιόλου και απλώνει τις ερεθιστικές μυρωδιές σε όλο το κέντρο.

To Σάββατο 10 Ιουνίου ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε «πειραγμένες» μεξικάνικες συνταγές: Shrimp Tostadas, Pork & Beans Tamale Pie, Chipotle Chicken Burrito, Cuitlacole Quesadilla Veggie, Korean Pulled Pork Tacos, Chili con Carne Bowl και άλλα (πολύ) ωραία. Εννοείται ότι από μια ξέφρενη μεξικάνικη γιορτή δεν λείπουν ούτε τα cocktails (Margarita, Chilly Paloma κ.α.), ούτε και η μουσική. Η διεθνούς φήμης μεξικανή τραγουδίστρια Martha Moreleón θα τραγουδήσει live σε salsa, cumbia και latin ρυθμούς, δίνοντας τον ρυθμό στο πιο multi-culti street food event του καλοκαιριού. Από τις 21.00.

Αιόλου 48, 213 0048382, Fb: Mama Roux
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.