- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Το πρώτο Nutella Café άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό
Το πιο γλυκό στέκι για ραντεβού σε περιμένει στο Σικάγο (εικόνες, video)
Το όνειρο των γλυκατζήδων έγινε πραγματικότητα. Οι φανατικοί της πραλίνας φουντουκιού που τυχαίνει να ζουν στο Σικάγο, έχουν έναν ακόμα λόγο να αγαπούν την πόλη τους, αφού την Τετάρτη το πρώτο «Nutella Cafe» άνοιξε τις πύλες του για το κοινό.

Το κατάστημα, εδρεύει στο Millennium Park Plaza του Σικάγο, και λειτουργεί υπό την ευθύνη της μητρικής εταιρείας της Nutella, Ferrero.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γλυκά, κρουασάν, βάφλες και παγωτά με άφθονη πραλίνα φουντουκιού. Για εκείνους που προσπαθούν να κάνουν διατροφή και αντιστέκονται στο γλυκό πειρασμό σερβίρονται σάντουιτς αλλά και σαλάτες.

Τουλάχιστον 400 Nutella lovers περίμεναν με υπομονή την πρώτη μέρα λειτουργίας του για να δοκιμάσουν το γλυκό μενού. Πάρτε μια ιδέα από όσα συνέβησαν και αν θέλετε να το ζήσετε κι εσείς, ετοιμαστείτε να πετάξετε για Σικάγο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.