- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Το καινούργιο πόστο θέλει να λέγεται καφενείο-ρακάδικο υποδηλώνοντας έτσι και τη χαλαρή του ατμόσφαιρα αλλά και τις πολύ χαμηλές του τιμές. Έχει ανοίξει περίπου 15 μέρες και είναι αδελφό με τον γνωστό Σκούφια (που άλλαξε θέση και από τη Μεγάλου Βασιλείου στου Ρουφ μεταφέρθηκε στην Τρώων στα Πετράλωνα), αλλά και με τον Σαλό Λαγό, επίσης στα Πετράλωνα. Ανοίγει κάθε μέρα από τις 10 το πρωί και σερβίρει καφέδες, ροφήματα, γλυκά και σαντουιτσάκια, και συνεχίζει με ρακές, ποτά, κρασιά εμφιαλωμένα σε πολύ καλές τιμές και πιάτα όπως χοιρινό ρολό φούρνου, πίτες, ποικιλίες 2 ατόμων (7 ευρώ των 2 και 12 των 4 ατόμων) και άλλα νόστιμα της ελληνικής μαμαδίσιας κουζίνας. Ο χώρος του μέσα είναι πολύ απλός-πατώματα από παλιό μωσαϊκό, καρέκλες και τραπέζια καφενείου, ένας…στραβός καθρέφτης στον ένα τοίχο κι ένα ψυγείο βγαλμένο από παλιά ελληνική ταινία-, αλλά μαθαίνουμε ότι μόλις ανοίξει ο καιρός θα βγάλει τραπεζάκια έξω και απέναντι στο Βατραχονήσι.
Αμύντα 12 Πλ. Προσκόπων, τηλ. 210 7219.254
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.