- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Jazz και finger food στις Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης
Από τα πιο φίνα και ατμοσφαιρικά εστιατόρια των βορείων προαστίων, με αρχηγό στην κουζίνα του την εξαιρετική Νένα Ισμυρνόγλου, σεφ που αγαπάει να «εκσυγχρονίζει» την ελληνική γεύση. Μεθαύριο Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Φεβρουαρίου οργανώνει δυο βραδιές jazz με την Nastasia Beikof (τραγούδι) και την μπάντα της The Jazzuars που θα κινηθούν σε συνθέσεις των «ιερών τεράτων» του είδους Duke Ellington, Cole Porter, Louis Jordan.
Για να «σετάρει» μουσική και γεύση, (και αν δεν θέλετε να κινηθείτε στα πιάτα του βασικού μενού), η κουζίνα ετοιμάζει μια σειρά από finger foods που φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα. Για να πάρετε μια γεύση θα υπάρχουν φρυγανισμένα μπριός με σκορδαλιά καυκαλίθρας και μαριναρισμένο μπακαλιάρο, τραγανές μπουκιές με μελωμένα κρεμμύδια, καπνιστή ρέγγα και βότανα, τηγανητές πατάτες με ketchup Bloody Mary, σουβλάκια κοτόπουλου με δαμάσκηνα και σάλτσα από μαύρο ρούμι και πορτοκάλι, αυτά και άλλα αντί 22 ευρώ το άτομο.
Μαζί (και αν δε διαλέξετε κρασί από την καλή και μεγάλη κάβα των Γεύσεων), μπορείτε να πιείτε ποτήρι κρασί, λευκό ή κόκκινο-ευρώ 3, κοκτέιλ (2 γεύσεις)-ευρώ 5, ή καραφάκι τσίπουρο, πάλι ευρώ 5.
Κρατήσεις: 2108001402
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.