- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Στη Γλυφάδα έστρωσαν κόκκινο χαλί και σε περιμένουν
Το απίστευτο μασκέ-πάρτι του Pere Ubu είναι αφιερωμένο στα Oscars
Όλος ο πλανήτης περιμένει με κομμένη ανάσα την πολυπόθητη απονομή των Oscars, την πιο λαμπρή βραδιά του κινηματογράφου. Αντί όμως να ξεροσταλιάζεις μπροστά σε μια οθόνη περιμένοντας να δεις τον αγαπημένο σου σταρ να περπατά στο κόκκινο χαλί, σου έχουμε μια καλύτερη πρόταση. Αυτή τη φορά γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής!
Το Pere Ubu, σημείο αναφοράς για όλα τα Νότια Προάστια, διοργανώνει σουπέρ πάρτι-μασκέ, έξτρα αφιερωμένο στην πιο glamorous βραδιά της χρονιάς. Λοιπόν, ποιος ηθοποιός θα ήσουν αν κάποιος μάνατζερ είχε ανακαλύψει το κρυφό σου ταλέντο; Αυτή την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, στις 22.00 ακριβώς, ντύσου Marilyn Monroe, Humphrey Bogart, Johnny Depp, Leonardo DiCaprio ή όποιον άλλο σταρ θες να υποδυθείς, βάλε το φόρεμα που κρατάς αποκλειστικά για αυτή τη βραδιά και περπάτα στο κόκκινο χαλί! Εννοείται ότι υπάρχει κόκκινο χαλί, μιλάμε για την απόλυτη αναπαράσταση των Oscars! A! Και πιες ένα από τα φημισμένα cocktails του Pere Ubu, γιατί αλλιώς…τι σταρ είσαι;
Κύπρου 74, Γλυφάδα, 211 2158737, Fb: PERE
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.