- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Δημήτρης Κατριβέσης στα Νότια
Πριν λίγες μόνο μέρες μαθαίναμε πως ο Δημήτρης Κατριβέσης διέκοψε τη συνεργασία του με τα εστιατόρια Kiku. Είναι προφανές πως ένας μάγειρας του δικού του (αναγνωρισμένου) ταλέντου δεν θα έμενε για καιρό εκτός των…κουζινών.
Σήμερα ανακοινώθηκε η νέα του συνεργασία και είναι το Soleto, το πασίγνωστο meeting point των νοτίων προαστίων που φημίζεται για την ιταλική αλλά και την ασιατική κουζίνα που θα στεγάσει το εκρηκτικό ταλέντο του.

Με θητεία δίπλα σ’ ένα από τα μυθικά ονόματα της σύγχρονης γαστρονομίας, τον Ferran Andria, κατέχοντας ο ίδιος τον τίτλο του «αλχημιστή» αλλά και του πρέσβη της περουβιάνικης Nikkei κουζίνας που φέτος κάνει θραύση σ’ όλον τον κόσμο αλλά και στην Αθήνα, θα αναλάβει το ασιατικό κομμάτι της κουζίνας του Soleto οπότε μαζί με την ανανέωση και του χώρου στο Asian Room αναμένουμε ωραίες αλλαγές. Καλορίζικος!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.