Θεματα

Αυτό το πάρτι δεν είναι για ερωτευμένους. (Μμμμ, καλό…)

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319919-629035.jpg

Η περίφημη 14 Φεβρουαρίου. Μια μέρα όλο καρδούλες και ροζ σύννεφα. Αν είσαι ερωτευμένος και στα ντουζένια σου πάνω. Για όλους τους υπόλοιπους (χωρισμένους ή φτυμένους) είναι μια αβάσταχτη γλυκερή μέρα που δεν περνάει με τίποτα. Αντί να μείνεις σπίτι αγκαλιά με την πίτσα στον καναπέ, ντύσου, στολίσου και βγες έξω.

Στο Shamone ετοιμάζεται πάρτι μεγάλο, αποκλειστικά για μη ερωτευμένους. Ένα πάρτι λαϊκο-pop σπαραγμού με όλες τις μπαλάντες που μισούμε να αγαπάμε, με επική μελούρα, με άσματα που ξεκινούν από Μπόνι Τάιλερ και καταλήγουν στη Μαρινέλλα. Θα κλάψεις, θα γελάσεις, θα χουφτώσεις, θα…(Θεού θέλοντος).

Για να περάσεις ακόμα καλύτερα, ξεπατικώσαμε τις οδηγίες χρήσης του πάρτι. Ιδού:

♥ Ακόμη κι αν δεν είσαι των ειδών καπνιστού, κράτα αναπτήρα πάνω σου- σε old-school party πας! Τα ΠΡΙΟΝΙΑ επιβάλλουν ενεργή συμμετοχή με αναμμένο Hondos κατά προτίμηση (καλτίλα φάση, αντιλαμβάνεσαι) ανά χείρας, για τις στιγμές της μεγάλης &%#*@. Κινητά τηλέφωνα μπορείς να χρησιμοποιείς για φωτογραφίες ή εγγραφή βίντεο, θα βγάλεις άπειρο υλικό για εκβιασμούς.

♥ Τσίριξε όσο θες. Βασικά, στο πιο πολιτισμένο, το λένε και sing-a-long. Θα ξέρεις τους στίχους όλων των τραγουδιών απ’ έξω κι ανακατωτά (έστω και με σκοτωμένη προφορά). Μπες στο κλίμα, μοιράσου το μαζί με τους υπόλοιπους πονεμένους που θα λικνίζονται γύρω σου.

♥ Χόρεψε μπλουζ, ζήτησε από τη ντάμα σου (ανεξαρτήτως φύλου, δεν τραβάμε ζόρι) να σε συνοδεύσει στο dancefloor, χούφτωσε και λίγο, γενικά κάν’ το όπως σχολείο, βρε παιδί μου. Σοφί Μαρσό κι έτσι… το’ χεις;

♥ Μην πρήξεις τον DJ με... ότι θυμηθείς και χαρείς. Γιατί δεν θα σε αφήσει να το χαρείς! Ζήτησε το αγαπημένο σου μελό hit από την event page που θα βρεις στο Facebook, για να γλιτώσεις το παραπανίσιο δράμα.

Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι, Ώρα Έναρξης: 20.00, Ελεύθερη είσοδος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ