- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Από Αλάαατσι…Στυλιανουδάαατση!
Εδώ και καιρό έψαχνε ο γνωστός σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης χώρο για να στεγάσει τη μαγειρική του τέχνη και φιλοσοφία. Τον ταλαντούχο Κρητικό σεφ έχουμε δοκιμάσει πρόσφατα στο La Terrace του ξενοδοχείου Πεντελικόν ενώ πρόσφατα και πάλι εξέδωσε το βιβλίο «Ο δρόμος προς τη σύγχρονη κρητική γαστρονομία».

Το σημείο βρέθηκε και μοιάζει ιδανικό τόσο λόγω θέσης-στην περιοχή ακριβώς πίσω από το Χίλτον που τα τελευταία χρόνια γεμίζει συνέχεια από καλά και μοδάτα εστιατόρια-, όσο και γιατί είναι ήδη ποτισμένο βαθιά με την αύρα της κρητικής γεύσης μια και πρόκειται για το πασίγνωστο Αλάτσι το εστιατόριο του Σταύρου Θεοδωράκη.
Το καινούργιο ετοιμάζεται πυρετωδώς για να είναι έτοιμο πάνω στις γιορτές ή μόλις έρθει η νέα χρονιά, ακούγεται πως θα φέρει το όνομα του ίδιου του σεφ-ιδιοκτήτη, και η κουζίνα θα είναι αυτή ακριβώς που φαντάζεστε: σύγχρονη κρητική γαστρονομία. Αναμένουμε τα καινούργια λοιπόν με τα πιρούνια στο χέρι…
Βρασίδα 13, όπισθεν Χίλτον
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.