- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Το λένε Nolan και ανοίγει σε λίγες μέρες
Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Βουλής και αυτή τη στιγμή οι εργασίες είναι πυρετώδεις ώστε να ανοίξει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο λόγος για το νέο στέκι που θα στεγάσει την ομάδα του Πbox …κατά το ήμισυ βέβαια, μια και ο Χριστόφορος Πέσκιας μετά το επιτυχημένο εστιατόριο της Κηφισιάς βρίσκεται σήμερα επικεφαλής στην κουζίνα του Balthazar.
Το όνομα το παίρνει από τον αγαπημένο σκηνοθέτη του ιδιοκτήτη του Κώστα Πισσιώτη, στην κουζίνα θα βρίσκεται ο Σωτήρης Κοντιζάς, sous chef στο Πbox, νεαρός πλην εξαιρετικά ταλαντούχος, μισός Έλληνας και μισός Γιαπωνέζος. Ο χώρος, που φτιάχνεται από το γραφείο UCS υπό την καθοδήγηση του αρχιτέκτονα Μάνου Μπαμπούνη, είναι μια σύγχρονη εκδοχή του αστικού περιβάλλοντος της Αθήνας όπως αυτό αναπτύχθηκε στις δεκαετίες ’60 και ’70 και έχει σαν κυρίαρχα υλικά το μωσαϊκό, το μάρμαρο, το ξύλο και το μέταλλο.

The Team /Κώστας Πισσιώτης & Σωτήρης Κοντιζάς
Πέρα από την ατμόσφαιρα η οποία επιδιώκει να είναι χαλαρή, μοντέρνα και μαζί «οικεία», στο καινούργιο εστιατόριο οι γεύσεις θα έχουν φυσικά τον πρώτο λόγο. Πιάτα που δεν ορίζονται από τη «γεωγραφία», πατούν στα εξαιρετικά προϊόντα της Ελλάδας και συνδυάζουν γεύσεις, σκέψεις και έμπνευση από τα ταξίδια της ομάδας του Nolan σε όλον τον κόσμο. Με επιρροές από παντού, από το street food του Πεκίνου ή του Βιετνάμ μέχρι ένα ελληνικό παραδοσιακό φαγητό που έχει υποστεί το δημιουργικό άγγιγμα του σεφ. Περισσότερα μόλις το γευτούμε, γύρω στις 10-15 Δεκεμβρίου το opening. Βουλής 31-33
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.