- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Καρπούζι με φέτα, καρπούζι με κουκούτσια, καρπούζι μετά τη θάλασσα και πριν τη θάλασσα, καρπούζι για πρωινό, για μεσημεριανό και για βραδυνό. Βρήκαμε στο ίντερνετ 9 νέους τρόπους να εκμεταλλευτείς το δώρο αυτό του θεού στον άνθρωπο που στην Ελλάδα βρίσκεται σε πληθώρα.
1.Καρπούζι σε μαργαρίτα

2. Πίκλες από καρπούζι

Κόψτε σε κομματάκια το ανοιχτό πράσινο μέρος της φλούδας και αποθηκεύστε το σε ξύδι με κανέλλα για ένα χειμωνιάτικο σνακ που θυμίζει καλοκαίρι.
3.Σαλάτα + Καρπούζι = καλοκαίρι.

4. Σπιτικό παγωτό με καρπούζι.

Εάν δεν έχετε παγωτομηχανή, ένα ωραίο σνακ είναι γιαούρτι και γάλα κονσέρβας, ανακατεμένο με καρπούζι χτυπημένο στο μπλέντερ. Το αφήνουμε μερικές ώρες να παγώσει στο ψυγείο και... βουαλά.
5. Η ντοματόσουπα, το γνωστό gazpacho, αποκτά νέα διάσταση εάν προσθέσουμε καρπούζι στη συνταγή.

6. Καρπουζογρανίτα.

Εάν δεν έχετε το ειδικό αξεσουάρ για γρανίτες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παγοθήκες και στερεωμένα ξυλάκια.
7. Καλαμάκια φρούτων για ένα δροσερό και κομψό καλοκαιρινό σνακ.

8. Καρπουζόσουπα: καρπούζι με γιαούρτι, λεμόνι ή λάιμ και λίγο μέλι. Ιδανικό για παιδιά.

9. Σούπερ υγιεινό και καλοκαιρινό smoothie με καρπούζι και φράουλα. Μιαμ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.