- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τέτοια εποχή ψάχνουμε με μανία όλες εκείνες τις αφορμές που θα μας βγάλουν έξω από το σπίτι. Μια τέτοια καυτή περίπτωση είναι και το street food party του Mama Roux, γνωστό για τις φιέστες του που γεμίζουν με λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο όλο τον πεζόδρομο της Αιόλου.
Φέτος η μεξικάνικη γιορτή θα γίνει το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 21.00. Σημείωσέ το στα τεφτέρια σου, γιατί αυτή είναι η ώρα που θα τα ζήσεις όλα. Θα χορέψεις σε ξέφρενους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς, θα δοκιμάσεις παραδοσιακές λιχουδιές του Μεξικού, θα πιεις όλα αυτά τα ποτά που έτσι κι αλλιώς αγαπάς (τεκίλαααα… αλλά και μαργαρίτες, bloody marias, mango mojitos κ.α.), θα ταξιδέψεις για λίγο στην πολύχρωμη χώρα με τη μαγευτική φωνή της μεξικανής τραγουδίστριας Martha Moreleοn.

Με δυο λόγια θα ακούσεις (και θα κουνηθείς σε) salsa, cumbia και latin ρυθμούς, με μια τεκίλα στο ένα χέρι και ένα burrito (αλλά και enchilladas ή quesadillas) στο άλλο. Viva la Mexico!
Αιόλου 48, 213 0048382, Fb: Mama Roux
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.