- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ο νόστιμος λογαριασμός του Instagram που τρώει τον κόσμο
Το Girl Eat World δοκιμάζει το street food σε κάθε γωνιά της Γης
Αγαπά τα ταξίδια, το street food, τη φωτογραφία και φροντίζει να τα συνδυάζει, καταγράφοντας στο Instagram τις λιχουδιές του δρόμου από κάθε χώρα που επισκέπτεται. Πίσω από το λογαριασμό Girl Eat World που μας μεταφέρει στις παραδοσιακές νοστιμιές κάθε γωνιάς του πλανήτη, που ακολουθούν περισσότεροι από 334.000 χρήστες, κρύβεται η Ινδονήσια Melissa Hie. Ταξίδια που ανοίγουν την όρεξη.

Kitty γλυκάκι, Κιότο, Ιαπωνία
Χρησιμοποιεί αποκλειστικά ένα iPhone, επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της με την εφαρμογή vscocam, δεν πιστεύει στις ακριβές μετακινήσεις και έχει θέσει στόχο ζωής να γυρίσει όλο τον πλανήτη. Μέχρι στιγμής έχει γευτεί περισσότερες από 30 χώρες.

Bo La Bao, Χονγκ Κονγκ
Αυτή είναι μια χορταστική ματιά από όσα έχει δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Ταξίδια, φαγητό, φωτογραφίες, οι μικρές νοστιμιές της ζωής σε πανέμορφες εικόνες.

Sakura snacks, Κιότο, Ιαπωνία

Taiyaki, Κιότο, Ιαπωνία

Μαύρη σοκολάτα, Σίδνεϊ, Αυστραλία

Τάρτα φράουλα, Παρίσι, Γαλλία

Empanadas, Μαγιόρκα, Ισπανία

Ξεροψημένο καλαμπόκι, Λόμποκ, Ινδονησία
Bakso Goreng, Μπαντούγκ, Ινδονησία

Παγωτό Hokkaido, Οσάκα, Ιαπωνία

Αραβική πίτσα, Ιορδανία

Kandil Simidi, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Emoji μακαρόν, γραφεία Facebook, Σιγκαπούρη

Frojen yogurt, Μάλτα

Σοκολατένιο σνακ, Ιμαλάια

Baozi, Σινικό Τείχος, Κίνα

Salt Beef Bagel, Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία

Pudina Paratha, Ινδία

Μπάγκελ, Βερολίνο, Γερμανία

Κουλούρι, Αθήνα, Ελλάδα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.