Θεματα

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι…

Στο Malabar με γεύσεις από τις «ακτές του Αιγαίου»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
107660-213504.jpg

Το καλοκαιράκι σιγά-σιγά τελειώνει. Το καταλαβαίνεις από τα πρώτα φύλλα που πέφτουν δειλά στους δρόμους και από το απαλό αεράκι που δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Το Gastronomic Diff σε συνεργασία με το Malabar Gastronomy υποδέχεται αυτή τη φθινοπωρινή μετάβαση με ένα από τα δελεαστικά γαστρονομικά του event. Το «Shores of the Aegean» θα γίνει αυτή την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου και έχει ακόμα έναν άσσο στο μανίκι του.

image

Αυτή τη φορά, δίπλα στον executive chef του Margi, Παναγιώτη Γιακαλή, θα βρίσκεται ο βραβευμένος chef Μιχάλης Νουρλόγλου. Οι δυο τους ετοιμάζουν πιάτα που φέρουν τις υπογραφές τους και υμνούν τις πρώτες ύλες, τα αρώματα και τη γαστρονομική παράδοση των νησιών του Αιγαίου. Το μενού 6 πιάτων μαζί με κρασί έχει €67/άτομο.

Ωραίος τρόπος να πεις αντίο σε ένα όμορφο καλοκαίρι ταξιδεύοντας ακόμη μία φορά στις αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις σε ένα χώρο τόσο αέρινο και εξωτικό, όπως το Malabar.

Λητούς 11 (Ξενοδοχείο The Margi), Βουλιαγμένης, 210 8929165

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY