- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Το καλοκαιράκι σιγά-σιγά τελειώνει. Το καταλαβαίνεις από τα πρώτα φύλλα που πέφτουν δειλά στους δρόμους και από το απαλό αεράκι που δυναμώνει μέρα με τη μέρα.
Το Gastronomic Diff σε συνεργασία με το Malabar Gastronomy υποδέχεται αυτή τη φθινοπωρινή μετάβαση με ένα από τα δελεαστικά γαστρονομικά του event. Το «Shores of the Aegean» θα γίνει αυτή την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου και έχει ακόμα έναν άσσο στο μανίκι του.
Αυτή τη φορά, δίπλα στον executive chef του Margi, Παναγιώτη Γιακαλή, θα βρίσκεται ο βραβευμένος chef Μιχάλης Νουρλόγλου. Οι δυο τους ετοιμάζουν πιάτα που φέρουν τις υπογραφές τους και υμνούν τις πρώτες ύλες, τα αρώματα και τη γαστρονομική παράδοση των νησιών του Αιγαίου. Το μενού 6 πιάτων μαζί με κρασί έχει €67/άτομο.
Ωραίος τρόπος να πεις αντίο σε ένα όμορφο καλοκαίρι ταξιδεύοντας ακόμη μία φορά στις αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις σε ένα χώρο τόσο αέρινο και εξωτικό, όπως το Malabar.
Λητούς 11 (Ξενοδοχείο The Margi), Βουλιαγμένης, 210 8929165
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.